Πρωτιά προτιμήσεων εδώ

2210 Επισκέψεις στο άρθρο

Το αναπαλαιωμένο και αυθεντικό Χάνι του 1918, είναι τώρα το γευστικό σημείο αναφοράς των Τρικάλων, καθώς φίλοι και συγγενείς σου, τουλάχιστον μία φορά σου έχουν μιλήσει για αυτό.

 
Στο Χάνι της Ελάτης, 50 μέτρα από το  μύλο των ξωτικών, πέρα από το πολύ καλό φαγητό, οι γωνιές της παραδοσιακής ταβέρνας σου δίνουν την εικόνα μιας νοσταλγικής εποχής. Η τοποθεσία και η αρχιτεκτονική του χώρου, σου χαρίζουν μοναδικές απολαυστικές στιγμές σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον όπου χαζεύεις ετικέτες από σπέσιαλ κρασιά αριστερά και δεξιά στα ράφια. Ο γλυκός φωτισμός, επίσης, δίνει αβαντάζ για να παρατείνεις την παραμονή σου. Φυσικά, τα πιάτα της κρασάτης χοιρινής τηγανιάς και των κλασικών ορεκτικών είναι μερικά μόνο από τα δείγματα της σπιτικής μαγειρικής τέχνης που σε κερδίζει και με το παραπάνω.  Πείθεσαι και με το παραπάνω από τα πιάτα που ακολουθούν και έρχονται στο τραπέζι σου: Μοσχαροκεφαλή, πρασοτηγανιά, αρνάκι κλέφτικο, μπεκρή μεζέ, συκωτάκια φλαμπέ, κότσι χοιρινό αλλά και σουτζουκάκια. Τελικά, αυτή η βόλτα στα Τρίκαλα έχει πολλή αγωνία, για το πόσα ακόμη μπορείς να παραγγείλεις και να απολαύσεις.