Προκαλεί την ανάγκη σου να αποδράσεις

2874 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην ακτή Κομίτσα, στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής υπάρχει ένας επίγειος παράδεισος, ένας ξεχωριστός κόσμος που θα σε κάνει να νιώσεις σαν στο σπίτι σου, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Οι 14 μαγευτικές κατοικίες του Komitsa Luxury Apartments σε περιμένουν ακριβώς μπροστά στη θάλασσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Τα ευρύχωρα, προσεκτικά σχεδιασμένα δωμάτια και studio του ξενοδοχείου είναι έτοιμα να σε υποδεχθούν, διαθέτοντας ό,τι χρειάζεσαι για ξεκούραστη και άνετη διαμονή.

Είναι κομψά επιπλωμένα κι εφοδιασμένα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο με ντους. Τα μπαλκόνια διαθέτουν επίπλωση εξωτερικού χώρου και έχουν θέα στη θάλασσα, ενώ στις παροχές επίσης περιλαμβάνονται δωρεάν ασύρματο δίκτυο, κλιματισμός, LCD TV, πιστολάκι, προϊόντα περιποίησης, παντόφλες, πετσέτες μπάνιου και θαλάσσης.

Στη διάθεση των επισκεπτών υπάρχει επιπλέον ο χώρος του εστιατορίου για πρωινό και γεύμα, υπηρεσία καθαρισμού δωματίων, η οργανωμένη παραλία ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο, παιδική χαρά, Mini Market, Beach bar και δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης

Οι εγκαταστάσεις του Komitsa Luxury Apartments έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους που διψάνε να βουτήξουν στην απόλαυση... όλων των αισθήσεων...