Εδώ απολαμβάνεις την τέχνη

2910 Επισκέψεις στο άρθρο

Δίπλα από το σημείο όπου τα «ιερά τέρατα» του θεάτρου συγκινούν και συγκλονίζουν με τις ερμηνείες τους, βρίσκεται ο κατάλληλος χώρος για συζήτηση και χαλάρωση.

Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, 50 μέτρα από την είσοδο του Αρχαίου Θεάτρου, το καφέ – μπαρ και εστιατόριο Xenia Επιδαύρου προσφέρει την καταπληκτική του φιλοξενία σε ιδιώτες και επαγγελματίες που το επιλέγουν είτε για τις εκδηλώσεις είτε απλώς για τη χαλάρωσή τους.

Η σύγχρονη αντίληψη, η μεθοδικότητα και ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζει το προσωπικό του Xenia Επιδαύρου είναι σίγουρο πως θα σας ικανοποιήσει απόλυτα μέσα από τη συνεργασία, την ευγένεια και την ποιότητα των υπηρεσιών.

Δίπλα από το θέατρο όπου «τα τέρατα της Έβδομης Τέχνης» μεγαλουργούν προσφέροντας ψυχική ανάταση στο κοινό, το Xenia της Αρχαίας Επιδαύρου προσφέρει την επιτομή της απόλαυσης με θεσπέσια γεύματα και εξαιρετικό περιβάλλον για τη διοργάνωση και φιλοξενία των πιο όμορφων στιγμών σας.

Η μονάδα διαθέτει μία πλήρως κλιματιζόμενη αίθουσα χωρητικότητας 120 ατόμων, στεγαζόμενο χώρο (πέργκολες) 400 ατόμων, κήπο με γκαζόν και πλακόστρωτο με άνετες θέσεις 500 ατόμων.