Το δικό σου όνειρο

1771 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο γραφικό καλντερίμι, κάτω από τη Γέφυρα της Αράχωβας βρίσκεται ο ξενώνας Οδός Ονείρων με άνετα, πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα. Καθένα με το δικό του χαρακτήρα συνδυάζει τη ζεστασιά αραχωβίτικου αρχοντικού με τις ανέσεις του καλού σπιτικού, την καλή διάθεση με τη φιλοξενία στην “Οδό ονείρων”.

 
Καθένα με το δικό του χαρακτήρα συνδυάζει τη ζεστασιά αραχωβίτικου αρχοντικού με τις ανέσεις του καλού σπιτικού, την καλή διάθεση με τη φιλοξενία στην “Οδό ονείρων”. Κατηφορήστε το γραφικό καλντερίμι, κάτω από τη Γέφυρα της Αράχωβας και θα βρίσκεστε ήδη στο δρόμο που οδηγεί σε μια ήσυχη γειτονιά, στην είσοδο του ξενώνα «Οδός Ονείρων».  

Εδώ, ακριβώς,  δημιουργήθηκε ο ξενώνας, με  άνετα  διαμερίσματα, πλήρως εξοπλισμένα, μες στην καρδιά της Αράχωβας. Κάθε δωμάτιο κι ένα όνειρο. Το δικό σας. Η «Οδός Ονείρων» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που λειτουργεί από το 2008, με τους επισκέπτες της μα αγαπούν και να τιμούν το χώρο ξανά και ξανά.

Το κτίριο είναι κτισμένο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική παράδοση του χωριού, εναρμονισμένο απόλυτα  με τη γραφική εικόνα της Αράχωβας. Ο χώρος υποδοxής και τα διαμερίσματα, είναι διακοσμημένα με ύφος, που ακολουθεί διακριτικά τις παραδοσιακές γραμμές. Καθένα από αυτά έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, που συνδυάζει τη ζεστασιά ενός αραχωβίτικου αρχοντικού με τις ανέσεις του καλού σπιτικού. Καλή διάθεση και  φιλική εξυπηρέτηση συνθέτουν την αραχωβίτικη φιλοξενία  στην “Οδό ονείρων”