Το ορμητήριο των διακοπών σου

2432 Επισκέψεις στο άρθρο

Ανακάλυψε δύο ορμητήρια που βρίσκονται στο κέντρο κάθε επιλογής σου και κάνε τις διακοπές σου στη Σύρο μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη!

Σε δύο προνομιακές θέσεις, το ένα στο λιμάνι της Ερμούπολης και το άλλο σε ένα από τα γραφικά δρομάκια της πόλης, θα βρείτε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια του το Esperance για να απολαύσετε τη διαμονή στο πιο αρχοντικό νησί των Κυκλάδων.

Ένα παραδοσιακό κτήριο επάνω στη θάλασσα, σε προνομιακή θέση στο λιμάνι της πρωτεύουσας της Σύρου, στεγάζει το Esperance 1. Μόλις μια ανάσα από το κέντρο της πόλης, περιστοιχίζεται από καφέ, εστιατόρια, καταστήματα. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το δωμάτιό τους ή παίρνοντας το πρωινό τους στον υπαίθριο ή εσωτερικό χώρο

Σε γραφικό δρομάκι της Ερμούπολης, σε μικρή απόσταση από το πρώτο κτήριο, θα βρείτε το Esperance 2 - ένα κατάλυμα διαφορετικό, με ποικιλία επιλογών. Κάθε δωμάτιο ή διαμέρισμα διαθέτει το δικό του ύφος και διακόσμηση. Η βεράντα του Esperance 2 είναι ιδανική για να απολαύσουν οι επισκέπτες την ατμόσφαιρα μιας ήσυχης γειτονιάς, ενώ προτείνουμε να ξεκινήσει η μέρα με ένα πλούσιο πρωινό στο μπουφέ του Esperance 1. 

Με ορμητήριο την προνομιακή θέση των Esperance, περιπλανηθείτε στην κοσμοπολίτικη Ερμούπολη – μιας πρωτεύουσας με νεοκλασικά αρχοντικά και πλακόστρωτους δρόμους, πλατείες με φοίνικες, αρχοντικά που “κρέμονται” πάνω από τη θάλασσα, καζίνο και νυχτερινή ζωή. Νοικιάστε από το Esperance το μεταφορικό μέσο της αρεσκείας σας για να εξερευνήσετε τη Σύρο, ή γνωρίστε το νησί χρησιμοποιώντας το ΚΤΕΛ, η αφετηρία του οποίου απέχει μόλις λίγα βήματα.