Υπέροχες διανυκτερεύσεις

1781 Επισκέψεις στο άρθρο

Για όποια εποχή κι αν την επιλέξετε η Αργολίδα είναι πάντα πανέμορφη και με σημεία που θα σε σαγηνεύσουν.

Το Opora Country Living στο χωριό Πυργιώτικα της Αργολίδας αποτελεί μια νέα πρόταση για τις διακοπές σας παρέχοντας ενοικιάσεις εξοχικών καταλυμάτων.

Διαμορφωμένο έτσι ώστε να θυμίζει μικρή χωριάτικη γειτονιά μέσα σε ελαιώνα, το Opora Country Living αποδεικνύει ότι ο αγροτουρισμός και η επαφή με τη φύση μπορεί να είναι και διακριτικά πολυτελής. Το 30 στρεμμάτων αγρόκτημα βρίσκεται λίγα λεπτά από το Ναύπλιο, στο δρόμο για την Επίδαυρο.

 Σε ένα γαλήνιο περιβάλλον μέσα στα ελαιόδεντρα, το Opora Country Living άνοιξε τις πόρτες του σε όσους αναζητούν την πολυπόθητη αυθεντική επαφή με τη φύση, χωρίς να στερηθούν την άνεση και τη διακριτική πολυτέλεια.
Είναι διαμορφωμένο σαν ένα μικρό χωριό από σπίτια, ένα κεντρικό κτίριο και τρία μικρότερα, σε country style, με πανοραμική θέα και μεγάλη εξωτερική πισίνα. Οι κατοικίες βρίσκονται μέσα στον ελαιώνα με δικό τους κήπο και εύκολη πρόσβαση στην εξωτερική πισίνα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τζάκι.

Φυσικά, εκτός από μια άνετη διαμονή θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με την τοπική κουλτούρα, λαμβάνοντας μέρος σε οινικές δοκιμές, σε σεμινάρια για τον τρόπο συγκομιδής της ελιάς, σε μελισσοκομικές παρουσιάσεις και σε ατελείωτες ποδηλατάδες στη φύση.