Ανανέωση με νέο «πρόσωπο»

11.250 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2024)
Το ανανεωμένο Renault Arkana συνεχίζει φυσικά να βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B της Renault, διατηρώντας το μήκος των 4.568 χλστ. αλλά και την κομψή διαμόρφωση της οροφής στο πίσω μέρος. Μπροστά ξεχωρ
3 Φωτογραφίες »

Το ανανεωμένο Renault Arkana συνεχίζει φυσικά να βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B της Renault, διατηρώντας το μήκος των 4.568 χλστ. αλλά και την κομψή διαμόρφωση της οροφής στο πίσω μέρος. Μπροστά ξεχωρίζει η νέα μάσκα και τα LED φώτα.

Το Renault Arkana, που ήρθε πριν από 4 περίπου χρόνια, είναι ένα SUV που ξεχωρίζει κυρίως με την κουπέ σχεδίαση του πίσω μέρους. Η ανανέωση στην προκειμένη περίπτωση αφορά τη μάσκα, το νέο λογότυπο της Renault, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τα νέα χρώματα στην παλέτα, ωστόσο το highlight του συνεχίζει να είναι η κλίση της οροφής στο πίσω μέρος. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές είναι μικρές, δίνουν όμως έναν ενδιαφέροντα αέρα αλλαγής.


Το highlight του Arkana συνεχίζει να είναι η κλίση της οροφής στο πίσω μέρος.
3 Φωτογραφίες »

Το highlight του Arkana συνεχίζει να είναι η κλίση της οροφής στο πίσω μέρος.

 
Από 26.680 ευρώ
Όλες οι εκδόσεις του φρεσκαρισμένου Renault Arkana συνεχίζουν με ήπια ή full υβριδική τεχνολογία, καθώς και αυτόματο κιβώτιο, ο δε εξοπλισμός είναι καλός από τη βασική έκδοση Εvolution 1,3 TCe 140 EDC mHEV που ξεκινάει από τα 26.680 ευρώ.

Μεταξύ άλλων, η «βασική» έκδοση του Arkana διαθέτει cruise control, αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες (με αναδίπλωση), αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος και πλήρη σουίτα οδηγικών βοηθημάτων: προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (LDW), σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (LKA), αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δικύκλων (AEB) και αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας (TSR). Η επόμενη έκδοση εξοπλισμού είναι η techno (29.340 ευρώ), ενώ η Esprit Alpine (αντικαθιστά την RS Line ως κορυφαία επιλογή της γκάμας) συνδυάζεται με τον κινητήρα των 160 ίππων και κοστίζει 31.990 ευρώ.
 

Σελίδα 1Δοκιμή: Ανανεωμένο Renault Arkana Ήπια υβριδικό με 140 PS
Σελίδα 2Ανανέωση με νέο «πρόσωπο»
Σελίδα 3Εσωτερικό-Χώροι: Με καλύτερες οθόνες
Σελίδα 4Κινητήρας: Σβελτάδα & συγκρατημένη κατανάλωση
Σελίδα 5Στο δρόμο: Ισορροπημένο και αποτελεσματικό
Σελίδα 6Η γνώμη μας & Τεχνικά Χαρακτηριστικά
test center
kia