Φροντίδα μετά την αγορά και για το επαγγελματικό Ford σας.

Φροντίδα μετά την αγορά και για το επαγγελματικό Ford σας.

After sales υπηρεσίες για επαγγελματικά Ford!

3095 Επισκέψεις στο άρθρο

Όλοι γνωρίζουν πως η δημοφιλής μάρκα Ford διαθέτει κορυφαίο σχεδιασμό after sales υπηρεσιών για επιβατικά. Εκείνο που γνωρίζουν σίγουρα οι κάτοχοι τους είναι πως το ίδιο πακέτο ποιοτικών (και fast lane) υπηρεσιών διαθέτει και για τα επαγγελματικά οχήματα της γκάμας της.

Όλοι γνωρίζουμε πως και γιατί πρέπει να συντηρούμε τακτικά το αυτοκίνητο μας. Ειδικά στην περίπτωση που μας είναι αναγκαίο για τις καθημερινές μας υποχρεώσεις (δουλειά, παιδιά, σχολεία κλπ), κάποια σημαντική βλάβη μπορεί να μας “κόψει τα πόδια”.

Αν όχι περισσότερο, το ίδιο ισχύει και για τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν επαγγελματικά οχήματα.

Αν το βασικό όχημα, που μια επιχείρηση χρησιμοποιεί για τις υπηρεσίες της, αντιμετωπίσει μια βλάβη χρήσης με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί, τότε ο επαγγελματίας θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει κυριολεκτικά έναν εφιάλτη. Ειδικά αν μιλάμε για μεταφορά ευπαθών προϊόντων, ψυκτικούς θαλάμους κλπ.

Το εκτεταμένο χρονικό διάστημα που ίσως το όχημα θα πρέπει να παραμείνει στο συνεργείο καθώς και τα κόστη επισκευής/επιδιόρθωσης των βλαβών, είναι σημαντική τροχοπέδη για τα οικονομικά αποτελέσματα (ακόμη και για την βιωσιμότητα) μιας επιχείρησης.

Είναι, επομένως, προφανές πως ένας επαγγελματίας χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και επιμελής με τις εργασίες συντήρησης του οχήματος.

Αυτό μπορεί να είναι πιο εύκολο για τους κατόχους επαγγελματικών της Ford.

Πρόκειται για μα μάρκα που έχει δείξει πως διαθέτει έντονη after sales oriented προσέγγιση καθώς φέρνει την καλύτερη εγγύηση της αγοράς για επιβατικά αυτοκίνητα καθώς και ψηφιακές υπηρεσίες  διευκόλυνσης όπως το FordPass.

Παρόμοια μέριμνα, βέβαια, δίνει και στους κατόχους επαγγελματικών αυτοκινήτων. Όλα τα επαγγελματικά της Ford συνοδεύονται από τις κορυφαίες υπηρεσίες after sales της αμερικανικής μάρκας.

Για να γνωρίσουμε, πιο αναλυτικά, τον after sales σχεδιασμό της Ford για τα επαγγελματικά της αυτοκίνητα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES