Μάθετε τι να προσέξετε και εξασφαλίστε την απαραίτητη αξιοπιστία και τη μέγιστη δυνατή οικονομία με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.

Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά! Ως και 60% φθηνότερα

Διαβάστηκε από 7385 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/12/2016

Τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά προσφέρουν οικονομία στην τσέπη σας και φυσικά αποτελεσματικότητα. Διαβάστε πως θα έχετε μέγιστο κέρδος, αλλά και ποιες παγίδες μπορεί να κρύβονται.

 
Μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών αυτοκινήτων επιλέγουν για διάφορους λόγους να κρατήσουν το αυτοκίνητό τους πέραν της 5ετίας. Μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, ο μέσος όρος ηλικίας των αυτοκινήτων στην Ελλάδα είναι 12,3 έτη.  Όπως είναι φυσικό, για αυτή την κατηγορία οχημάτων που κατά βάση είναι εκτός εγγύησης, ο περιορισμός του κόστους χρήσης του αυτοκινήτου αποτελεί κύριο μέλημα των ιδιοκτητών. 
 
 
Για όλες αυτές τις περιπτώσεις (δηλαδή για παλαιά οχήματα που βρίσκονται εκτός εγγύησης), η επιλογή μεταχειρισμένων ανταλλακτικών από το ελεύθερο εμπόριο αποτελεί μια αρκετά συμφέρουσα πρακτική. Για το λόγο αυτό λοιπόν, βρείτε τον έμπορο της αρεσκείας και της εμπιστοσύνης σας, ώστε να βρείτε ανταλλακτικά αξιόπιστα, αλλά και σε χαμηλό κόστος. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να δείχνετε ιδιαίτερη προσοχή.
 
Παρακάτω, αναλύουμε τι πρέπει να προσέχετε όταν επιλέγετε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, ώστε να εξασφαλίσετε την απαραίτητη αξιοπιστία και τη μέγιστη δυνατή οικονομία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

 • Ανταλλακτικά και για τους πιο απαιτητικούς

  Στην εταιρεία «Gruppo» θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά για Fiat-Alfa Romeo και Lancia σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης, προσφέρει οικονομικές λύσεις σε after market ανταλλακτικά, ενώ διαθέτει και μεγάλη γκάμα σε μεταχειρισμένα μέρη. Οι παραγγελίες αποστέλονται αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα.
  Περισσότερα
 • Βρες τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό

  Στο ηλεκτρονικό κατάστημα NT AUTO PARTS θα βρείτε ανταλλακτικά αυτοκινήτων κορυφαίας ποιότητας για όλα τα μοντέλα της αγοράς στις καλύτερες τιμές. Χιλιάδες κωδικοί είναι άμεσα διαθέσιμοι γι’ αυτό και υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε 24 ώρες μίας ευρείας γκάμας προϊόντων αυτοκινήτου που περιλαμβάνει ανταλλακτικά ευρωπαϊκών αυτοκινήτων. Περισσότερα
 • Άριστα ανταλλακτικά σε τιμές ευκαιρίας!

  Η ΦΑΚΗΣ SERVICE, με έδρα την οδό Κλεάνθους 8, παραπλεύρως Ιπποκρατίου στη Θεσσαλονίκη, είναι η ιδανική λύση για όλους όσους ψάχνουν καινούρια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά NISSAN, AUDI, VW αλλά και παντός τύπου άριστης ποιότητας και σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Επισκεφθείτε το κατάστημα και ενημερωθείτε για τις πολύ μεγάλες προσφορές. Περισσότερα
 • Από το 1977 και συνεχίζει...

  Η εταιρεία «Βελγοελληνική ΕΠΕ» ιδρύθηκε το 1977 και είχε εξειδίκευση στην εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ και το 1979 ονομάστηκε « Γ. Παπανικολάου & ΣΙΑ Ο.Ε.» διατηρώντας το ίδιο αντικείμενο ως το 2011 με μόνη διαφοροποίηση την εξειδίκευση στα αυτοκίνητα του ομίλου FIAT. Περισσότερα
 • Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας

  Η Α. Κατσίπης έχει 28 χρόνια παρουσία στο χώρο της εισαγωγής και διάθεσης μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η τεράστια πείρα του προσωπικού και η οργάνωση της εταιρείας προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση στις καλύτερες δυνατές τιμές. Στο κατάστημα θα βρείτε περισσότερα από 10.000 ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Περισσότερα