Η λύση για το Hyundai σου

1164 Επισκέψεις στο άρθρο

Το τμήμα του συνεργείου στεγάζεται σε αυτόνομο χώρο 650 τετραγωνικών μέτρων, φυλασσόμενο με σύστημα συναγερμού και με 24ωρη παρακολούθηση τόσο εντός του χώρου όσο και περιμετρικά αυτού με κλειστό κύκλωμα καμερών και καταγραφικού.

 
Το τμήμα του συνεργείου στεγάζεται σε αυτόνομο χώρο 650 τετραγωνικών μέτρων, φυλασσόμενο με σύστημα συναγερμού και με 24ωρη παρακολούθηση τόσο εντός του χώρου όσο και περιμετρικά αυτού με κλειστό κύκλωμα καμερών και καταγραφικού. Τα οχήματα κατά την παραμονή τους στις εγκαταστάσεις, μετά το πέρας του ωραρίου λειτουργίας της εταιρίας, σταθμεύονται εντός του φυλασσόμενου χώρου του συνεργείου.
 
Στο τμήμα του συνεργείου ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ HYUNDAI  απασχολούνται 8 τεχνικοί που μαζί με τους  υπάλληλους της υποδοχής του συνεργείου και φυσικά τους τεχνικούς σύμβουλους αποτελούν την ολοκληρωμένη και καταρτισμένη ομάδα που θα αναλάβει την συντήρηση, επισκευή και βελτίωση του αυτοκινήτου σας.

Ολοι οι εργαζόμενοι είναι πιστοποιημένοι για την θέση εργασίας τους με βάση το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και της απαιτήσεις της HYUNDAI MOTOR COMPANY και της KIA MOTORS, ενώ παρακολουθούν τακτικά κάθε σεμινάριο που προβλέπεται από την HYUNDAI Ελλάς και της KΙΑ AUTODEAL. Ο εξοπλισμός του συνεργείου καλύπτει κάθε απαίτηση του εργοστασίου της HYUNDAI και της KIA, προσφέροντας ολοκληρωμένη κάλυψη στην συντήρηση, διάγνωση και επισκευή των οχημάτων.

Διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς, άμεση online επικοινωνία με τις εισαγωγικές εταιρίες της HYUNDAI και της ΚΙΑ, μηχανολογικός εξοπλισμός ελέγχου και συντήρησης της BOSCH, είναι οι «βοηθοί» στην άμεση και ουσιαστική επίλυση του κάθε τεχνικού προβλήματος που θα αντιμετωπίσει το αυτοκίνητό σας.
 
Βασική προτεραιότητα στην καθημερινή επαφή με τον πελάτη είναι η τήρηση της Υπόσχεσης μας:

    •   Ακούνε προσεκτικά και ενεργούν ανάλογα με τις παρατηρήσεις σας
    •    Διαθέτουν ένα περιβάλλον φιλικό, καθαρό και ασφαλές για εσάς.
    •    Προσαρμόζουν τα ραντεβού σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.
    •    Είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν άμεσα κατά την άφιξη σας, με φιλικότητα και επαγγελματισμό.
    •    Σας ενημερώνουν για το ακριβές κόστος και τον απαιτούμενο χρόνο των εργασιών.
    •    Εξασφαλίζουν την έγκρισή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη εργασία.
    •    Σας επεξηγούν με λεπτομέρεια όλες τις εργασίες και το κόστος τους.
    •    Τοποθετούν προστατευτικά καλύμματα για να μην λερωθεί το όχημα σας από τις εργασίες και εξασφαλίζουν την διατήρηση της καθαριότητας και την παράδοση του οχήματος σας στο χρόνο που σας υποσχέθηκαν.
    •    Ερχονται σε επαφή μαζί σας μετά από σύντομο χρονικό διάστημα για την επιβεβαίωση της ικανοποίησης σας από την παροχή των υπηρεσιών.

ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ
 
Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή των απαιτήσεων φανοποιίας και βαφής του αυτοκινήτου σας με ένα ολοκληρωμένο τμήμα φανοβαφείου αποτελούμενο από πλήρη μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, με 2 φούρνους βαφής, 3 καλίμπρες και πλήρη τεχνική υποστήριξη από τον αποκλειστικό μας προμηθευτή χρωμάτων και υλικών βαφής, την  PPG παγκόσμιο ηγέτη στις βαφές και τα ειδικά υλικά.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ