Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά (σαν) καινούρια!

2162 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ΚΑΤΣΙΠΗΣ δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διάθεση ανταλλακτικων αυτοκινήτων κάθε τύπου ενώ βρίσκεται στο χώρο εδώ και 28 έτη.

 
Η ΚΑΤΣΙΠΗΣ δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διάθεση ανταλλακτικων αυτοκινήτων κάθε τύπου ενώ βρίσκεται στο χώρο εδώ και 28 έτη. Στο κατάστημά της, οι πελάτες μπορούν να βρουν πλήρεις σειρές μεταχειρισμένων ανταλλακτικών άριστης ποιότητας, που εισάγει η εταιρεία από επιλεγμένους συνεργάτες στη Γαλλία.

Οι εγκαταστάσεις περιέχουν περισσότερα από 10.000 ανταλλακτικά, μηχανικά μέρη, είδη φανοποιίας, ηλεκτρικά σετ μετατροπών, κ.α. για κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου. 

Προγραμματίζονται και πραγματοποιούνται καινούριες παραλαβές νέων ανταλλακτικών κάθε μήνα, καθώς και πώληση τόσο χονδρική όσο και λιανική.

 Με την οργάνωση και την πείρα του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, με εγγυημένο αποτέλεσμα και πάνω απ όλα τις χαμηλότερες δυνατές τιμές της αγοράς!

Οι πολυάριθμοι πιστοί πελάτες της που εξυπηρετούνται μέχρι σήμερα είναι η καλύτερη απόδειξη για όσα υπόσχεται και παρέχει στους ενδιαφερόμενους.

Προϊόντα φανοποιίας, ηλεκτρικά και μηχανικά είναι διαθέσιμα για όλους όσους αναζητούν φτηνά αλλά και ποιοτικά άριστα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ