Στο δρόμο το Mii εμπνέει σιγουριά, είναι άνετο και φιλτράρει σωστά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο δρόμο το Mii εμπνέει σιγουριά, είναι άνετο και φιλτράρει σωστά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Δοκιμή Seat Mii 60PS 3d

33.178 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2012)

Μετά τα VW up! και Skoda Citigo, έφτασε στην ελληνική αγορά ο νέος εκπρόσωπος της SEΑΤ στη μίνι κατηγορία. To Mii επιχειρεί να διεκδικήσει νέους αγοραστές, αποτελώντας το πιο «παθιασμένο» μοντέλο της τριάδας.

+ Λειτουργία κινητήρα 
+ Οδική συμπεριφορά
+ Χώροι επιβατών (εμπρός)- αποσκευών
- Εργονομικές ατέλειες 
- Εξοπλισμός βασικής έκδοσης 
H ένταξη της SEAT στο VW Group αποδίδει καρπούς και στη δημοφιλή κατηγορία των μίνι. Σε μία κατηγορία που η ισπανική εταιρεία δε συμμετείχε εδώ και πολλά χρόνια, ξεκινάει τώρα με το Mii που αποτελεί το αδελφό μοντέλο των πρόσφατα παρουσιασμένων VW up! και Skoda Citigo. Παρά τα κοινά γνωρίσματα που έχει το Mii με τα άλλα δύο μοντέλα, η τοποθέτησή του στην αγορά είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, διαφορετική, αφού το SEAT Mii καλείται να αποτελέσει το σπορτίφ κομμάτι της ομοούσιας τριάδας. 
Κινητήρας: Πρόθυμος και οικονομικός 
Το Mii εξοπλίζεται με έναν 3κύλινδρο κινητήρα 1 λίτρου, 60 ίππων και 95 Nm ροπής, με καταγωγή από το group της VW. O κινητήρας αυτός έχει ως χαρακτηριστικό την πολιτισμένη λειτουργία του, όπως προκύπτει και από τις μετρήσεις θορύβου, παρά την ύπαρξη τριών κυλίνδρων που συνήθως συνεπάγεται κραδασμούς. 
Οι επιδόσεις που προσφέρει στο ελαφρύ (930 κιλά) SEAT είναι ανώτερες του μέσου όρου της κατηγορίας, ειδικά όσον αφορά στις επιταχύνσεις εν κινήσει. Αρωγός του σε αυτό η σχετικά σφιχτή κλιμάκωση του 5τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου, που έχει ευχάριστη αίσθηση και είναι ακριβές στις γρήγορες αλλαγές. Από πλευράς  κατανάλωσης, η μέση τιμή που ανακοινώνει η SEAT, των 4,5 λτ./100 χλμ. είναι απολύτως ανταγωνιστική και μπορεί να επιτευχθεί από τον οδηγό σε μικτές συνθήκες κίνησης. 

Το SEAT Mii έχει επιθετικές λεπτομέρειες σχεδιασμού, ενώ χαρακτηριστικά είναι τα πίσω φώτα του.

Το SEAT Mii έχει επιθετικές λεπτομέρειες σχεδιασμού, ενώ χαρακτηριστικά είναι τα πίσω φώτα του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center