ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το 2012 η Ferrari F70
Διαβάστηκε από 15877 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/11/2009
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ
Σίγουρα το μοντέλο της φωτογραφίας δεν είναι η τελική έκδοση, όμως όλο και περισσότερες φωτογραφίες της F70 κάνουν την εμφάνιση τους
H ιταλική φίρμα ετοιμάζει τη διάδοχο κατάσταση της Ferrari Enzo. Το υπεραυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής του 2002 που απέδιδε 660 ίππους, μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα βρει τον αντικαταστάτη του. Οι πληροφορίες μιλούν για ελαχιστοποίηση του βάρους, και εντελώς νέο κινητήρα.
Μπορεί η ίδια η Ferrari να μην το παραδέχεται δημόσια, όμως οι διάφορες πληροφορίες που διαρρέουν κατά διαστήματα (όπως αυτή για τους υπετρροφοδοτούμενους κινητήρες πριν δύο εβδομάδες), σε συνδυασμό με φωτογραφίες που κάνουν δειλά δειλά την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο, συνθέτουν το παζλ. Τα τελευταία νέα θέλουν το νέο υπεραυτοκίνητο να παρουσιάζεται κάποια στιγμή μέσα στο 2012 και να ονομάζεται είτε F70 είτε Enzo II, ενώ το σίγουρο είναι ότι με την έλευση του θα εορταστούν τα 70 χρόνια της Ferrari. Τόσο για λόγους «οικονομίας» καυσίμου, όσο και για να επιτευχθούν κορυφαίες επιδόσεις, τα σημαντικά στοιχεία του μοντέλου θα είναι δύο. Το πρώτο ότι το βάρος θα κινείται στο εντυπωσιακό νούμερο των 1.000 κιλών, και το δεύτερο ότι σε αντίθεση με την Enzo που χρησιμοποιούσε κινητήρα V12, 6 λίτρων, η F70 θα χρησιμοποιεί V8 με δύο τούρμπο (όπως η F40) αλλά θα αποδίδει την ίδια ιπποδύναμη! Από πλευράς τιμής, αυτή θα κινείται κοντά στο 1 εκατομμύριο δολάρια.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: FERRARI,

περισσότερα νέα & άρθρα »
FERRARI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έξι νέα αυτοκίνητα θα παρουσιάσει η Ferrari μέσα στο 2025!

Η Ferrari F40 του Lando Norris τράκαρε στο Μονακό

Έτσι ακούγεται ο ψεύτικος ήχος της ηλεκτρικής Ferrari

Το πρώτο SUV της Ferrari παρκαρισμένο παράνομα στην Αθήνα

Οδηγός Ferrari παρκάρει σε θέση φόρτισης ηλεκτρικών και προκαλεί γέλιο

Ferrari F80: 10 τεχνολογίες για το μηχανολογικό θαύμα με τα 1.200 άλογα!

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτες φωτογραφίες της νέας ηλεκτρικής Mercedes-Benz CLA

Στα «πράσα» πιάστηκε το Tesla Model Y Juniper

Η κινεζική Baojun της GM παρουσίασε το νέο της sedan

Πρώτες εικόνες από τις δοκιμές της νέας Mercedes GLB