Κατασκευασμένο για να αντέχει στα δύσκολα είναι το ανανεωμένο Isuzu D-Max AT35, έχοντας  παρεμβάσεις στα σημεία που ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κατασκευασμένο για να αντέχει στα δύσκολα είναι το ανανεωμένο Isuzu D-Max AT35, έχοντας παρεμβάσεις στα σημεία που ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες.

Ανανεωμένο Isuzu D-Max

10.421 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2016)

Αποτέλεσμα συνεργασίας των εταιρειών Isuzu και Arctic Trucks είναι το ανανεωμένο pick-up Isuzu D-Max με την κωδική ονομασία AT35.

Κατασκευασμένο για να αντέχει στα δύσκολα, το ανανεωμένο Isuzu D-Max AT35 εξοπλίζεται με νέα ανάρτηση με αμορτισέρ Fox Performance και ζάντες 17 ιντσών με χωμάτινα ελαστικά. Οι μεγαλύτεροι τροχοί προσπαθούν να… κρυφτούν κάτω από τα φουσκωμένα φτερά του pick-up, που του δίνουν μια πιο επιθετική εμφάνιση. 
Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 125 χλστ., χάρη στις αλλαγές σε τροχούς και ανάρτηση, επιτρέποντας στο «θηριώδες» ιαπωνικό μοντέλο την πρόσβαση, σε εξαιρετικά δύσβατα σημεία. 
Κάτω από το μεγάλο καπό συναντάμε τον γνωστό turbo diesel κινητήρα των 2,5 λίτρων, που εξοπλίζει και την υπόλοιπη σειρά μοντέλων, με απόδοση 163 ίππων και 400 Nm ροπής. Για την μετάδοση της κίνησης χρησιμοποιείται μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων στον βασικό εξοπλισμό, με προαιρετική επιλογή ένα αυτόματο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων, ενώ υπάρχει επιλογή για κίνηση σε δυο και τέσσερις τροχούς αντίστοιχα, μέσω επιλογέα που βρίσκεται στο εσωτερικό.
Διαθέσιμο σε δυο εκδόσεις είτε με διπλή, είτε με επιμηκυμένη καμπίνα, ενώ μέχρι στιγμής, αναφέρεται ότι θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, με την τιμή του να ξεκινάει από τις 30.995 λίρες Αγγλίας, δηλαδή κάτι περισσότερο από τις 39.800 ευρώ.

Η απόσταση από το έδαφος έχει μεγαλώσει κατά 125 χλστ. επιτρέποντας στο pick-up την πρόσβαση σε εξαιρετικά δύσβατα σημεία.

Η απόσταση από το έδαφος έχει μεγαλώσει κατά 125 χλστ. επιτρέποντας στο pick-up την πρόσβαση σε εξαιρετικά δύσβατα σημεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
citroen