Ανανεωμένο με νέα 27άρα οθόνη το Genesis GV70

2.705 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2024)
Ανανεωμένο με νέα 27άρα οθόνη το Genesis GV70
6 Φωτογραφίες »

- Στις αγορές από τον Μάιο.
- Οι δύο οθόνες γίνονται μια, αλλά μεγέθους 27 ιντσών!
- Ουσιαστικές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση.
- Φρεσκάρισμα και για το GV70 Sport.

Στις αγορές από τον Μάιο

Η Genesis αποκάλυψε το ανανεωμένο GV70, το οποίο θα συνεχίσει να προσφέρεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό, ωστόσο προσθέτει στο εσωτερικό του νέα οθονάρα 27 ιντσών. Τον Μάιο λανσάρεται στις αγορές, αρχής γενομένης από αυτή της Νοτίου Κορέας, πριν κυκλοφορήσει στις παγκόσμιες αγορές.

Ουσιαστικές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση

Η εξωτερική εμφάνιση του ανανεωμένου GV70 παραμένει σχεδόν ίδια με αυτή που είχε και πριν την ανανέωση. Οι άνθρωποι της κορεατικής μάρκας, έχουν προσφέρει στο μοντέλο μια νέα μάσκα σε στυλ διπλού πλέγματος, ενώ οι προβολείς διαθέτουν την τεχνολογία MLA της μάρκας. Στο πίσω μέρος, τα φλας έχουν μετατοπιστεί από τους προφυλακτήρες στα φώτα, υπάρχει μια ανασχεδιασμένη αεροτομή και έχουν τοποθετηθεί νέα φινιρίσματα για τις απολήξεις της εξάτμισης. Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό, υπάρχουν νέες ζάντες 19 ιντσών.

Οι δύο οθόνες γίνονται μια 27 ιντσών

Οι πιο σημαντικές αλλαγές έχουν λάβει χώρα στο εσωτερικό του μοντέλου. Όπως το ανανεωμένο GV80, έτσι και το GV70 καταργεί τον ξεχωριστό ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη του infotainment του απερχόμενου μοντέλου, χάρη σε μια νέα οθόνη 27 ιντσών, που ενσωματώνει πλέον τα πάντα. Νέα σχεδίαση έχει αποκτήσει και η οθόνη που ελέγχει τον κλιματισμό, αλλά και το τιμόνι, που μοιάζει με αυτό του GV80. Το σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος έχει επίσης τροποποιηθεί.

Φρεσκάρισμα και για το GV70 Sport

Αλλαγές έχουν υπάρξει και στο GV70 Sport. Διατίθεται στάνταρ με προσαρμοσμένη μάσκα G-Matrix Crest, διευρυμένες εισαγωγές αέρα, σκούρες μεταλλικές ζάντες 21 ιντσών, σπορ τιμόνι και πορτοκαλί ραφές στο εσωτερικό για τη δημιουργία αντίθεσης με την ταπετσαρία.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto