Στο εμπρός μέρος της ανανεωμένης Octavia συναντάμε τις περισσότερες αλλαγές.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο εμπρός μέρος της ανανεωμένης Octavia συναντάμε τις περισσότερες αλλαγές.

Ανανέωση για το Skoda Octavia (+video)

8.244 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2016)

Ήρθε η ώρα της ανανέωσης για τη Skoda Octavia η οποία προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική απέκτησε ανασχεδιασμένο αμάξωμα και πλουσιότερο εξοπλισμό.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και για την Octavia, καθώς η Skoda μόλις παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοσή της και οι αλλαγές της δεν περνούν απαρατήρητες κυρίως στο εμπρός μέρος του αμαξώματος. 

Στο πίσω μέρος ανασχεδιασμένος είναι ο προφυλακτήρας και τα κάτοπτρα των φώτων.

Στο πίσω μέρος ανασχεδιασμένος είναι ο προφυλακτήρας και τα κάτοπτρα των φώτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Εκεί η Octavia διαθέτει πλέον διπλά φώτα, τα οποία μπορούν να είναι LED, τεχνολογία που συναντάμε και στα ανασχεδιασμένα πίσω φώτα, ενώ νέου σχεδιασμού είναι οι προφυλακτήρες τόσο εμπρός όσο και πίσω, καθώς και οι ζάντες αλουμινίου. 
 
Το εσωτερικό της Skoda Octavia δεν έχει να επιδείξει κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή του ή σε χωροταξικά θέματα, καθώς παραμένει στα ίδια επίπεδα με αυτά του μοντέλου που αντικαθιστά.  Παρόλα αυτά συναντάμε αλλαγές στο σύστημα πολυμέσων το οποίο πλέον εφοδιάζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 9,2 ιντσών, ενώ πλέον είναι διαθέσιμα και νέα συστήματα ασφάλειας όπως αυτά της αποφυγής πεζών, αποφυγής εμπρόσθιας σύγκρουσης και ανίχνευσης τυφλού σημείου. Όσον αφορά την γκάμα κινητήρων της ανανεωμένης Octavia, εκεί δεν συναντάμε κάποιες αλλαγές καθώς κάτω από το καπό της θα τοποθετούνται 9 μηχανικά σύνολα, από τα οποία τα πέντε είναι βενζίνης και τα τέσσερα πετρελαίου από 1,0 λτ έως και 2,0 λτ. απόδοσης από 84 έως και 184 ίππους. Τα μοτέρ θα συνδυάζονται με εξατάχυτα χειροκίνητα κιβώτια ή με 6τάχυτα/7τάχυτα αυτόματα κιβώτια DSG, ενώ θα υπάρξουν και τετρακίνητες εκδόσεις για το 1,8 λτ. TSI και για το 2,0 λτ. TDI.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto