Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Audi και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Audi και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Ανεξάρτητα σχέδια αποκαλύπτουν το νέο Audi A5 Avant

3.824 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2023)

- Κυκλοφόρησαν τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια.
- Νέα μάσκα και LED μπάρα στο πίσω μέρος.
- Το Α4 θα γίνει Α5.
- Με εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα.

Κυκλοφόρησαν τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια

Ανεξάρτητα σχέδια κυκλοφόρησαν και παρουσιάζουν το επερχόμενο Audi A5 Avant. Το γερμανικό βάγκον θα χρησιμεύσει ως αντικαταστάτης του σημερινού A4, θα διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση, ενώ θα εξοπλίζεται με εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα.

Νέα μάσκα και LED μπάρα στο πίσω μέρος

Την ώρα που τα πρωτότυπα του Audi A5 Avant συνεχίζουν τις δοκιμές εξέλιξης στους δρόμους, οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa αποκάλυψαν τα δικά τους σχέδια. Σε αυτά μπορούμε να δούμε πως το A5 Avant θα ξεχωρίζει από την ανανεωμένη και ελαφρώς φαρδύτερη μάσκα, από αυτή του απερχόμενου A4 Avant. Επίσης η μάσκα είναι πιο λεπτή και έχει λάβει ασημί φινίρισμα. Από κει και μετά, νέες είναι οι χειρολαβές, που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με το αμάξωμα, ενώ νέο σχήμα έχουν και τα παράθυρα. Στο πίσω μέρος μία LED λεπτή μπάρα ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα αλλάζοντας την όψη του μοντέλου συνδυαστικά με τον νέο προφυλακτήρα.

Το Α4 θα γίνει Α5

Θυμίζουμε πως το Audi A5 Avant αποτελεί μέρος της ενημερωμένης γκάμας της Audi, όπου τα μοντέλα με κινητήρα εσωτερικής καύσης θα έχουν μονούς αριθμούς και τα ηλεκτρικά θα έχουν ζυγούς αριθμούς, επομένως το Α4 θα γίνει το Α5, όπως προαναφέραμε.

Εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τους κινητήρες, η Audi δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ενημέρωση. Πιθανότητα όμως το νέο Audi A5 Avant θα προσφέρεται με παρόμοια γκάμα κινητήρων με το τρέχον Α4, συμπεριλαμβανομένων τετρακύλινδρων ήπια υβριδικών βενζινοκινητήρων, diesel σε ορισμένες αγορές και τουλάχιστον δύο plug-in υβριδικές επιλογές.

EUROINS PASXA
KIA