Τα γνήσια τακάκια και οι γνήσιες δισκόπλακες VW εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοσή του συστήματος φρένων, ακόμα και σε ακραίες συνθήκες.

Τα γνήσια τακάκια και οι γνήσιες δισκόπλακες VW εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοσή του συστήματος φρένων, ακόμα και σε ακραίες συνθήκες.

Ασφάλεια, οικονομία και άνεση με στάμπα γνησιότητας VW

6.955 Επισκέψεις στο άρθρο

Με τα γνήσια ανταλλακτικά φρένων, η VW υπόσχεται ότι θα έχετε μεγαλύτερη ασφάλεια στο δρόμο, χάρη στην καλύτερη δυνατή απόδοση των φρένων σας, οικονομία λόγω της μεγαλύτερης δυνατής διάρκειας ζωής τους, καθώς και πιο ομαλή λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης, για πιο άνετη οδήγηση.

Σύμφωνα με την VW, τίποτα δεν είναι καλύτερο για το Volkswagen σας από το να χρησιμοποιείτε γνήσια ανταλλακτικά και αυτό γιατί εξελίσσονται παράλληλα με την εξέλιξη του αυτοκινήτου, ώστε να διαμορφώνονται κατάλληλα για κάθε μοντέλο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σε όλο το εύρος των γνήσιων ανταλλακτικών, η ποιότητα και η λειτουργικότητα τους ελέγχονται από αυστηρά τεστ, ώστε να πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις προδιαγραφών και όχι τις ελάχιστες. Γι αυτό το λόγο και προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια και άριστη λειτουργία διατηρώντας έτσι την αξία του αυτοκινήτου σας και κάνοντας την οδήγηση του αυτοκινήτου σας πιο άνετη και ευχάριστη. 
 
Επιλέξτε γνήσια φρένα VW για μεγαλύτερη ασφάλεια
Ένα από τα πιο σημαντικά συστήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια, είναι το σύστημα φρένων. ΓιΆ αυτό και η συντήρησή του, πάντοτε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει ο κατασκευαστής, είναι ζωτικής σημασίας για το αυτοκίνητό σας. Τα φθαρμένα φρένα συνεπάγονται με σημαντική μείωση της οδικής ασφάλειας, σοβαρό κίνδυνο για τους άλλους οδηγούς και πολύ μεγάλο κίνδυνο ατυχημάτων, καθώς η διαδρομή ακινητοποίησης του οχήματος γίνεται μεγαλύτερη.
 
Για να κατανοήσετε πόσο σημαντική για την ασφάλειά σας είναι η απόδοση των φρένων αρκεί να σας παραθέσουμε δύο στοιχεία. Το πρώτο είναι πως όταν διπλασιάζεται η ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου τετραπλασιάζεται η απόσταση ακινητοποίησης του όταν φρενάρετε. Το δεύτερο είναι πως η απόδοση των φρένων σε ακραίες επιβραδύνσεις μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ, ακόμα και ως 600%, την αποδιδόμενη ισχύ του κινητήρα.
 
Συνεπώς τα φρένα σας θα πρέπει να αποδίδουν στο μέγιστο δυνατό, το οποίο για το VW σας, σημαίνει πως θα πρέπει να έχετε τοποθετημένα πάντοτε γνήσια τακάκια και δισκόπλακες, τα οποία σύμφωνα με τη φίρμα, είναι κατασκευασμένα από συγκερκιμένα υλικά, ώστε να έχουν τη βέλτιστη δυνατή συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα του αυτοκινήτου (ABS, ESP), εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή απόδοσή τους, ακόμα και σε ακραίες συνθήκες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

DEH PASXA
KIA