Αυτή είναι η τιμή του ανανεωμένου Audi Q7 στην Ελλάδα

Αυτή είναι η τιμή του ανανεωμένου Audi Q7 στην Ελλάδα

3.372 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2024)

- Από 99.980 ευρώ το ανανεωμένο Q7
- Έρχεται με τεχνολογία HD Matrix Laser στα φώτα
- Ήπια υβριδικό-diesel με 286 άλογα και τετρακίνηση

Από 99.980 ευρώ το ανανεωμένο Q7

Ξεκίνησε η εμπορική πορεία τoυ ανανεωμένo Audi Q7. Στην Ελλάδα έρχεται με τιμή 99.980 ευρώ και ετήσια τέλη κυκλοφορίας 207 ευρώ για όποιον το προτιμήσει.   

Έρχεται με τεχνολογία HD Matrix Laser στα φώτα

Το φρεσκαρισμένο Q7 ξεχωρίζει από το προ ανανέωσης μοντέλο αρχής γενομένης από την νέα έκδοση της μάσκας Singleframe της Audi. Η μάσκα του μοντέλου έχει μεγαλώσει τις διαστάσεις της, ενώ κοσμείται και από ένα χοντρό οκταγωνικό περίβλημα σε μαύρο ή νίκελ φινίρισμα. Το κάτω μέρος, φέρει επανασχεδιασμένους αεραγωγούς στις γωνίες, που έχουν κατακόρυφο προσανατολισμό. Η μεγαλύτερη ωστόσο αλλαγή είναι στα φωτιστικά σώματα. Αυτά αν και δεν έχουν αλλάξει ραγδαία το σχεδιασμό τους είναι πλέον (προαιρετικά) τεχνολογίας HD Matrix Laser, έχοντας τη δυνατότητα να προσαρμοστούν. Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν μία από τις τέσσερις υπογραφές φωτισμού και αυτό ισχύει και για τα ενημερωμένα πίσω φώτα LED. Προσφέρονται τρία νέα εξωτερικά χρώματα (Ascari Blue, Sakhir Gold και Chili Red) και διατίθενται νέες επιλογές τροχών, που κυμαίνονται από 20 έως 22 ίντσες.

Ήπια υβριδικό-diesel με 286 άλογα και τετρακίνηση

H τιμή αφορά την έκδοση 50 TDI hybrid quattro που αφορά ένα 3λιτρο μοτέρ πετρελαίου με με mild-hybrid 48V σύστημα που αποδίδει 286 PS και 600 Nm ροπής και επιταχύνει το αυτοκίνητο από το μηδέν στα 100 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα. Η κίνηση μεταδίδεται στους 4 τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου.

Mercedes
KIA