Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μια special edition της BMW M5 με την ονομασία Nighthawk λανσάρει η BMW από το φθινόπωρο σε πολύ περιορισμένη παραγωγή δέκα οχημάτων.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μια special edition της BMW M5 με την ονομασία Nighthawk λανσάρει η BMW από το φθινόπωρο σε πολύ περιορισμένη παραγωγή δέκα οχημάτων.

BMW M5 Nighthawk: Μαύρη καλλονή

6.469 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2013)

Μία ειδική έκδοση της M5 πρόκειται να παρουσιάσει η BMW, η οποία θα ονομάζεται Nighthawk (μαύρο γεράκι) και όπως καταλαβαίνετε θα ξεχωρίζει με τη μαύρη απόχρωσή της. Θα διατεθεί –αρχικά τουλάχιστον- σε 10 μόνο τυχερούς.

Μια special edition της BMW M5 με την ονομασία Nighthawk λανσάρει η BMW από το φθινόπωρο σε πολύ περιορισμένη παραγωγή (10 μονάδες), αλλά αργότερα ανάλογα με τη ζήτηση πιθανόν να την αυξήσει. Η Nighthawk διαθέτει ιδιαίτερα στιλιστικά χαρακτηριστικά, αλλά και βελτιωμένη ανάρτηση.Ειδικότερα, η νέα έκδοση είναι βαμμένη αποκλειστικά σε μαύρο ματ, φορά 20άρες (κι αυτές μαύρες ματ) ζάντες αλουμινίου, ενώ επίσης σε μαύρη απόχρωση είναι οι μπροστινές γρίλιες της μάσκας, οι χειρολαβές των θυρών κι οι εξωτερικοί καθρέπτες. Παράλληλα, οι δυο διπλές εξατμίσεις πίσω είναι χρωμιομένες και τοποθετημένες σε ένα μαύρο διαχύτη. Επίσης έχουν τοποθετηθεί εμπρόσθιοι προβολείς LED.Από την άλλη, οι σχεδιαστές της BMW επέλεξαν ένα έντονο κόκκινο για το εσωτερικό στο οποίο συναντώνται αρκετές χρωμιωμένες λεπτομέρειες.Ως προς τον κινητήρα της εν λόγω έκδοσης M5 θα αποτελείται από έναν biturbo V8, ο οποίος αποδίδει 575 ίππους, εξασφαλίζοντας το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δλ. δηλαδή 0,1 δλ. γρηγορότερα από την κανονική M5.Τέλος, η ανάρτηση έχει χαμηλώσει κι έχει αποκτήσει πιο σπορ χαρακτηριστικά, ενώ έχει αναβαθμιστεί το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης αφήνοντας περισσότερη «ελευθερία» στον οδηγό να παίξει με την ουρά της.Τέλος, η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη αρχικά στην Ιαπωνία από τον Οκτώβριο (οι παραγγελίες ξεκινούν από τον Αύγουστο), ενώ δεν αποκλείεται να διατεθεί αργότερα και σε άλλες αγορές, με την τιμή να ανέρχεται στα 142.000 ευρώ περίπου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
20YEARS BEST SELLERS