6 φωτογραφίες »

Οι εικόνες τις οποίες μπορείτε να δείτε ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από έναν λογαριασμό στο Instagram.

Διέρρευσε η νέα Porsche Cayenne Coupe GTS

3.724 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2020)

Η Porsche Cayenne Coupe GTS είχε εντοπιστεί το τελευταίο διάστημα να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στην πίστα του Nurburgring, ωστόσο σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να τη δούμε για πρώτη φορά, μέσω εικόνων που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.


Οι εικόνες τις οποίες μπορείτε να δείτε ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από έναν λογαριασμό στο Instagram και σε πρώτη φάση φαίνεται να πρόκειται για τις επίσημες φωτογραφίες που σκοπεύει να δημοσιεύσει η γερμανική μάρκα κατά την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου.
 
Όπως προκύπτει από τις εικόνες ένα στοιχείο που επιβεβαιώνεται είναι η ονομασία του αυτοκινήτου η οποία κερδίζει το επίθεμα GTS, αφού μέχρι πρότινος υπήρχαν αναφορές που έλεγαν πως μπορεί να χαρακτηρίζεται από το GT. Αυτό που ακόμα και τώρα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί είναι το μοτέρ που θα εξοπλίζει το γερμανικό SUV.
 
Το πιθανότερο σενάριο κάνει λόγο πως  το ισχυρό SUV θα λάβει τον 4,0 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα της Panamera GTS, όπου θα προσφέρει 460 ίππους και 620 Nm ροπής και θα συνδυάζεται με ένα 8τάχυτο PDK κιβώτιο και τετρακίνηση. Φυσικά αυτό μένει να φανεί και θα επιβεβαιωθεί ή όχι από το επίσημο δελτίο Τύπου της Porsche.
 
Αναφορικά με το εξωτερικό να πούμε πως φαίνεται ότι οι μηχανικοί της Porcshe την έχουν εξοπλίσει με το πακέτο Sport Design που προσθέτει μαύρες «πινελιές», όπως τα σήματα GTS. Τα φρένα φαίνονται επίσης μεγαλύτερα από αυτά των «μικρότερων» μοντέλων Cayenne Coupe, ενώ η απόσταση από το έδαφος φαίνεται να έχει μειωθεί, όπως συνέβη με την Panamera GTS. Φυσικά στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν οι απολήξεις της εξάτμισης που εδρεύουν στο κέντρο του αεροδυναμικού διαχύτη.
 
Στο εσωτερικό τα σπορ καθίσματα καταλαμβάνονται από δέρμα και Alcantara, ενώ το ίδιο ισχύει για ο τιμόνι, τις λαβές στην κεντρική κονσόλα και τα πάνελ θυρών. Παράλληλα υπάρχει διακόσμηση με κόκκινες ραφές. Ως γενική εικόνα να σημειώσουμε πως η καμπίνα φαίνεται να είναι περισσότερο επικεντρωμένη προς στον οδηγό.
 
Τέλος, σχετικά με την επίσημη αποκάλυψη του αυτοκίνητου, αυτή αναμένεται να συμβεί το προσεχές διάστημα.  
 

ford
test center