Η Κουμαντζιάς Α.Ε. έχει καταφέρει να πιάσει και τις δύο χρονιές, την κορυφή στις μετρήσεις ικανοποίησης πελάτη, που διεξάγει η Mercedes-Benz Hellas.

Δύο service δώρο από την Κουμαντζιάς Α.Ε.

2.499 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/6/2016

Η εταιρεία Κουμαντζιάς Α.Ε. έκλεισε 2 χρόνια ως Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Επιβατικών και Ελαφρών Επαγγελματικών Mercedes-Benz και σας δίνει 2 service δώρο!

 
Την άνοιξη του 2014 η νεοσύστατη εταιρεία Κουμαντζιάς Α.Ε. κατάφερε να λάβει την εξουσιοδότηση της Mercedes-Benz μετά από διεξοδικούς και αυστηρούς ελέγχους στις εγκαταστάσεις της.

Πληρώντας τα υψηλά πρότυπα της Mercedes-Benz για άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης, εντάχθηκε στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών. Σύντομα έγινε γνωστή στη Θεσσαλονίκη λόγω της εμπιστοσύνης που της έδειξαν οι επαγγελματίες οδηγοί taxi, εταιρείες με στόλους οχημάτων Mercedes-Benz αλλά και ιδιώτες που αναζητούσαν την άριστη εξυπηρέτηση σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Δύο χρόνια μετά, η Κουμαντζιάς Α.Ε. έχει καταφέρει να πιάσει και τις δύο χρονιές την κορυφή στις μετρήσεις ικανοποίησης πελάτη που διεξάγει η Mercedes-Benz Hellas.

Για να γιορτάσει αυτή τη μεγάλη στιγμή της, η εταιρεία θα δώσει -με κλήρωση- δύο δωρεάν service αποκλειστικά για αυτοκίνητα Mercedes-Benz.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της εταιρείας στο facebook για να δείτε πώς θα συμμετάσχετε στον διαγωνισμό.

www.koumantzias.gr