Το μόνο Audi SUV μοντέλο που έχει λάβει RS παραλλαγή είναι το Q3.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το μόνο Audi SUV μοντέλο που έχει λάβει RS παραλλαγή είναι το Q3.

Έρχονται SUVs για Αudi

3.877 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2017)

Στην Αudi πιστεύουν ότι η γκάμα τους είναι ελλιπής στην κατηγορία SUV και προχωρούν στις απαραίτητες κινήσεις για να αλλάξουν αυτό το γεγονός. Δείτε τι σχεδιάζουν.

H Audi είναι πρόθυμη να επεκτείνει την γκάμα των RS – μοντέλων της και σύμφωνα με το Stephen Winkelmann, αυτή θα αφορά κάποια RS SUVs.

O Winkelmann είπε σε διεθνή μέσα ότι είναι ενήμερος για την έλλειψη  μεγάλης γκάμας SUV.

O Winkelmann είπε σε διεθνή μέσα ότι είναι ενήμερος για την έλλειψη μεγάλης γκάμας SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Kατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, στο λανσάρισμα του νέου RS3 Sedan, o Winkelmann είπε σε διεθνή μέσα ότι είναι ενήμερος για την έλλειψη  μεγάλης γκάμας SUV και επιβεβαίωσε ότι αρκετά τέτοια μοντέλα θα αποκαλυφτούν στο επόμενο διάστημα. Ο ίδιος δήλωσε: « Δεν έχουμε πολλά μοντέλα. Τα σωστά αυτοκίνητα είναι αυτά που υπάρχουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες και που διανέμονται ισόποσα σε όλες τις περιοχές του κόσμου. ¶ρα, μια στροφή στα SUV απαιτείται, δουλεύουμε σε αυτά και θα τα δείτε σύντομα».
 
Το μόνο Audi SUV μοντέλο που έχει λάβει RS έκδοση είναι το Q3 και σύμφωνα με αναφορές, τα δυο πιο πιθανά μοντέλα να για RS είναι ένα Q7 καλών επιδόσεων και μια RS έκδοση του επερχόμενου Q8. Τέτοια μοντέλα θα επιτρέψουν στην Αudi να ανταγωνιστεί την Mercedes- AMG GLE63 και τις BMW X5M και Χ6Μ.

Λόγω της καλής θέσης της Audi μέσα στο VW Group, θα έχει μια σειρά από κινητήρες διαθέσιμους. Ο πιο πιθανός υποψήφιος για το RS Q7 και του RS Q8 είναι ένας διπλός turbo V8 κινητήρας 4.8 λίτρων απόδοσης 600 ίππων.

Πώς σας φαίνεται η κίνηση της Audi;

(το αυτοκίνητο των εικόνων είναι το Audi Q8 Concept)
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda