Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η φιλόδοξη Hyundai αναμένεται να μπει δυναμικά στην αγορά των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

Η φιλόδοξη Hyundai αναμένεται να μπει δυναμικά στην αγορά των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

Έρχονται ηλεκτρικά Hyundai

2.305 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2016)

Νέα ηλεκτρικά μοντέλα ετοιμάζει η Κορεάτικη εταιρία, ως τα τέλη του 2018, ενώ τα πλάνα της προβλέπουν... ηλεκτρισμό έως το 2020.

Η Hyundai ανακοίνωσε τα σχέδιά της για δυο νέα ηλεκτρικά μοντέλα, αποφασίζοντας να μπει δυναμικά στην αγορά της ηλεκτροκίνησης. Το πρώτο, θα είναι μία νέα έκδοση του υβριδικού Ioniq που αναμένεται μέσα στο 2017, ενώ ένα νέο μοντέλο, κατά πάσα πιθανότητα ένα SUV, αναμένεται μέσα στο 2018, με αυτονομία 320 χλμ. με κάθε πλήρη φόρτιση.
Θυμίζουμε πως η Hyundai έχει προγραμματίσει για το 2017 την κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης του υβριδικού μοντέλου Ioniq, με αυτονομία κοντά στα 200 χλμ. με κάθε πλήρη φόρτιση, θέτοντας την εταιρία σε θέση ισχύος απέναντι σε ανταγωνιστικά ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα όπως το e-Golf της Volkswagen και το Leaf της Nissan
Η Hyundai μπαίνει, λοιπόν, στο «χορό» παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων με όλο και μεγαλύτερη αυτονομία στη φόρτιση, ανακουφίζοντας με αυτό τον τρόπο το «αυξανόμενο άγχος αυτονομίας» των οδηγών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, για πρόωρη αποφόρτιση του οχήματός τους, με τις αναμενόμενες συνέπειες. 
Συνδυαστικά, Hyundai και Kia, έχουν ανακοινώσει σχέδια για την παραγωγή 28 νέων μοντέλων υβριδικών/ ηλεκτρικών μέχρι το τέλος του 2020.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO