Έτσι μπορεί να μοιάζει η νέα γενιά της Toyota Corolla
2 Φωτογραφίες »

Έτσι μπορεί να μοιάζει η νέα γενιά της Toyota Corolla

12.906 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2024)

- Πρόκειται για ψηφιακό σχέδιο μιας νέας Plug-in υβριδικής Corolla
- Το σχέδιο δίνει στην υποτιθέμενη Corolla μια πιο αεροδυναμική σχεδίαση
- Δεν αποκλείεται να δούμε μια νέα Corolla το 2025 ή το 2026

Πρόκειται για ψηφιακό σχέδιο μιας νέας Plug-in υβριδικής Corolla

Αδιαμφισβήτητα η Corolla είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Toyota. Γι΄ αυτό και δεν σπανίζουν οι φορές που καλλιτέχνες φαντάζονται πως μια νέα γενιά της θα μοιάζει. Τις προάλλες είχαμε δείξει ένα ψηφιακό σχέδιο για μια υποτιθέμενη ηλεκτρική Corolla. Τώρα ο σχεδιαστής ονόματι Vince Burlapp μας ετοιμάζει κάτι καινούργιο, ένα ψηφιακό σχέδιο της  νέας Corolla, στην sedan έκδοση της, με Plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης.

Το σχέδιο δίνει στην υποτιθέμενη Corolla μια πιο αεροδυναμική σχεδίαση

Τα σχέδια δείχνουν μια Corolla που μοιάζει αρκετά με το υβριδικό Prius της Toyota. Στο ψηφιακό μοντέλο ο σχεδιαστής αποφάσισε να διατηρήσει την μαύρη, γυάλινη οροφή της τωρινής Corolla, αλλά έχει κάνει το μπροστινό τζάμι αρκετά πιο κυρτό, δίνοντας στην νέα υποτιθέμενη Corolla μια πιο αεροδυναμική σιλουέτα. Το ίδιο συμβαίνει και στο πίσω τζάμι του ψηφιακού σχεδίου. Στους προβολείς, ο σχεδιαστής έχει διατηρήσει το «άγριο» βλέμμα που χαρακτηρίζει τα φώτα της Corolla, αλλά τους έχει λεπτύνει αρκετά, ενώ έχει δώσει στην μπροστά μάσκα του αυτοκινήτου μια πιο μινιμάλ εμφάνιση, αφαιρώντας τους πλαϊνούς αεραγωγούς.  

Δεν αποκλείεται να δούμε μια νέα Corolla το 2025 ή το 2026

Δεν είναι απίθανο πάντως η Toyota να σχεδιάσει μια νέα γενιά της Corolla το 2025 ή το 2026 ως απάντηση στο υβριδικό Honda Civic που θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αγορές το 2025. Φυσικά τα σχέδια που παρουσιάζουμε είναι απλώς εικασίες και σε καμία περίπτωση δεν βασίζονται σε αληθινά δεδομένα, μιας και η Toyota δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά με τον ερχομό μιας νέα Corolla.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda