ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ford «Power» Ranger
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford «Power» Ranger

4.561 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2017)

Η κορυφαία έκδοση του δημοφιλούς pick up «ντύνεται» Ντακάρ και δυναμώνει κατά 43 ίππους.

Το Ford Ranger είναι από τα πιο καλοπουλημένα pick up της ευρωπαϊκής αγοράς και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην πατρίδα του –τις ΗΠΑ δηλαδή-  μετά από 6 χρόνια απουσίας. Μεγάλο όπλο για τον «επαναπατρισμό» του Ranger είναι ο 5κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας Duratorq των 3.2 λίτρων, 200 ίππων και 47 κιλών ροπής. Για τους πιο απαιτητικούς Ευρωπαίους και Αμερικανούς, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος MR Car Design παρουσίασε ένα «κτήνος» που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το αμάξωμα «τρομοκρατεί» όποιον το δει στον μεσαίο καθρέπτη του, έχοντας φαρδύτερους προφυλακτήρες, μαύρη ή ασημί ματ βαφή και πορτοκαλί ή μαύρη ματ διχρωμία με τα σήματα της Ford και τα δαχτυλίδια των ζαντών.  Η ανάρτηση έχει «ψηλώσει» κατά 5 εκατοστά σε διαδρομή και έχει κερδίσει άλλα 2 εκατοστά απόστασης από το έδαφος χάρις στα νέα χωμάτινα ελαστικά διάστασης 285/60, που ντύνουν τις νέες ζάντες 18 ιντσών.

Στα μηχανικά μέρη, πέρα από την αναβαθμισμένη ανάρτηση, δεσπόζει η αύξηση στην ιπποδύναμη του 5κύλινδρου Duratorg. Τα 197 άλογα του εργοστασίου αποτελούν παρελθόν και τη θέση τους παίρνουν 240 ίπποι και 56 κιλά ροπής, ενώ χρησιμοποιείται και ένα σύστημα ενίσχυσης του ήχου ονόματι “Sound Booster”. Σύμφωνα με τους Γερμανούς, βελτιώνει το άκουσμα της χροιάς του κινητήρα στο εσωτερικό –ό,τι κάνει και το Sound Imposer της Ford στα μοντέλα ST- προσεγγίζοντας μάλιστα «την ηχητική απόλαυση που προσέφερε το 5κύλινδρο μοτέρ του προηγούμενου Focus RS». Δεν μπορούμε να ξέρουμε κατά πόσο ευσταθούν αυτοί οι ισχυρισμοί, πάντως από εμφάνιση και τεχνικά χαρακτηριστικά το αυτοκίνητο χαρακτηρίζεται άνετα ως «Power Ranger».
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI