Το Passat Alltrack διαθέτει τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με το station wagon Variant και απλά διαφέρουν στο ύψος.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Passat Alltrack διαθέτει τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με το station wagon Variant και απλά διαφέρουν στο ύψος.

Δοκιμή: VW Passat Alltrack

26.829 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2013)

To VW Passat Alltrack, είναι το αυτοκίνητο που θα αγαπηθεί από τον οικογενειάρχη που δεν κάθεται στην θαλπωρή του καναπέ του, αλλά θέλει να οργώσει κάθε είδους διαδρομή με τη βοήθεια της τετρακίνησης.

Το θέμα όπως έχει πει κι ο μεγάλος Κωνσταντίνος Καβάφης σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι. Κι αυτό το ταξίδι όσο κακοτράχαλος κι αν είναι ο δρόμος σας, δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το VW Passat Alltrack. 
Εμφάνιση: Δεν προκαλεί…
Και αυτός είναι ο λόγος που θα αγαπηθεί από μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού. Καλώς ή κακώς η εποχή που τα μεγάλα κι εντυπωσιακά SUV ήταν must έχει περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Πλέον όσοι θέλουν να έχουν στην κατοχή τους ένα αυτοκίνητο ελεύθερου χρόνου, πέρα από την κάλυψη των αναγκών της καθημερινής μετακίνησης, θέλουν να μην προκαλεί τους γύρω. Το θέλουν όμως στιβαρό, ποιοτικό, άνετο και με εκτός δρόμου ικανότητες. Το VW Passat Alltrack διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Το Passat Alltrack διαθέτει τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με το station wagon, Variant (μήκος 4.771 χλστ, πλάτος 1.820 χλστ) και απλά διαφέρουν στο ύψος, μιας κι η απόσταση από το έδαφος συγκριτικά με το Variant, είναι αυξημένη κατά 30 χλστ (165 χλστ, έναντι 135 χλστ). Αυτή η αύξηση είχε ως αποτέλεσμα, η γωνία προσέγγισης να έχει μεγαλώσει από 13,5 σε 16 μοίρες, ενώ στο πίσω μέρος, η γωνία διαφυγής έχει μεγαλώσει από 11,9 σε 13,6 μοίρες. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda