Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα Citroen με άτοκη χρηματοδότηση

2.652 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2024)
Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα Citroen με άτοκη χρηματοδότηση
3 Φωτογραφίες »

- Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα από τη Citroen
- Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με άτοκη χρηματοδότηση
- Πέντε μοντέλα που ισχύει το πρόγραμμα
- Με 5 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα από τη Citroen

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen προσφέρει ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, θέλοντας να κάνει πιο ελκυστική την αγορά ενός μοντέλου της γαλλικής φίρμας από τους ενδιαφερόμενους. Συγκεκριμένα, μπορεί ο καθένας να αποκτήσει χωρίς τόκο και με 5 χρόνια εγγύηση κάποιο από τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα της αρεσκείας του, αποφεύγοντας έτσι την αναμονή μερικών μηνών για την παραλαβή.

Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με άτοκη χρηματοδότηση

Σε μία αγορά όπου οι χρηματοδοτήσεις συνοδεύονται από κάποιο επιτόκιο, χαμηλό ή υψηλό, η Citroen καταργεί τους τόκους, προσφέροντας ετοιμοπαράδοτα μοντέλα με άτοκη χρηματοδότηση. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει σημαντικό όφελος στον καταναλωτή, καθώς έχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσει άτοκα το μοντέλο της επιλογής του με 25% προκαταβολή και αποπληρωμή δόσεων σε διάστημα έως 48 μήνες (4 χρόνια).

Πέντε μοντέλα που ισχύει το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα ισχύει συνολικά για πέντε μοντέλα της γαλλικής μάρκας. Πιο συγκεκριμένα, η Citroen προσφέρει με το προνομιακό χρηματοδοτικό το C3, το ελληνικό best seller για το πρώτο τρίμηνο του 2024, όπως επίσης και τα C3 Aircross (μικρό SUV), C4 (μικρομεσαίο Crossover), C4 X (μεσαίο fastback) και C5 Aircross (μικρομεσαίο SUV) και όπως προαναφέρθηκε αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Με 5 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί πως όλα τα αυτοκίνητα της Citroen συνοδεύεται από την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση της γαλλικής μάρκας και οδική βοήθεια, όπως ισχύει για ολόκληρη την γκάμα των επιβατικών αυτοκινήτων της εταιρείας.

Toyota
SEAT