Η Land Rover γιορτάζει με το νέο Defender 75th Limited Edition
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Land Rover γιορτάζει με το νέο Defender 75th Limited Edition

3.760 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2022)

Η Land Rover παρουσίασε το Defender 75th Limited Edition, θέλοντας να γιορτάσει την πρεμιέρα του πρώτου μοντέλου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Άμστερνταμ το 1948.

Σε περιορισμένο αριθμό μοντέλων

Υπάρχουν λίγα εμβληματικά αυτοκίνητα τα οποία συνεχίζουν να παράγονται έως και σήμερα. Το Land Rover Defender είναι ένα από αυτά και έτσι η βρετανική φίρμα αποφάσισε να γιορτάσει τη στιγμή από την παρουσίαση του πρώτου μοντέλου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Άμστερνταμ το 1948. Αυτός είναι και ο λόγος που κατασκεύασε το Defender 75th Limited Edition.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ειδικό για την περίσταση πράσινο χρώμα

Η Land Rover θα κατασκευάσει τόσο δίθυρες (90) όσο και τετράθυρες (110) εκδόσεις του επετειακού μοντέλου, αλλά όχι στην μεγαλύτερη έκδοση 130. Το ιστορικό SUV θα είναι βαμμένο σε Grasmere Green (πράσινο) χρώμα, το οποίο εκτείνεται στους τροχούς καθώς και στο εσωτερικό. Για να το ξεχωρίσει από το κανονικό Defender, η Land Rover εφαρμόζει επίσης ένα ειδικό αυτοκόλλητο "75 Years" στην πίσω πόρτα κάτω από τη χειρολαβή. Επιπλέον η επένδυση στην κεντρική κονσόλα προέρχεται από το υλικό Robustec, που χαρακτηρίζεται από τη μάρκα ως το πιο ανθεκτικό ύφασμα που διατίθεται για το αυτοκίνητο.

Καλός εξοπλισμός

Το Defender 75th Limited Edition βασίζεται στο γενναιόδωρο επίπεδο εξοπλισμού HSE. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του θα βρει κάποιος: προβολείς LED matrix, κάμερα 360 μοιρών, head-up display, ασύρματο φορτιστή smartphone, κλιματισμό τριών ζωνών, καθίσματα με δυνατότητα αποθήκευσης των ρυθμίσεων και το infotainment, Pivi Pro με οθόνη 11,4 ιντσών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
KIA