Φαίνεται πως στη μελλοντική ηλεκτρική γκάμα της VW, θα υπάρχει και μοντέλο με GTI φιλοσοφία. Στην εικόνα το I.D. Concept.

Φαίνεται πως στη μελλοντική ηλεκτρική γκάμα της VW, θα υπάρχει και μοντέλο με GTI φιλοσοφία. Στην εικόνα το I.D. Concept.

Ηλεκτρικό VW GTI;

2.691 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2017)

Στο τέλος τη δεκαετίας η νέα I.D. οικογένεια ηλεκτρικών μοντέλων της VW θα αρχίσει να αποκτά τα πρώτα της μέλη. Από ότι φαίνεται, μάλιστα, θα υπάρξει και πλήρως ηλεκτρικό GTI μοντέλο, ίσως και 4κίνητο στη φιλοσοφία των R εκδόσεων.

Η Volkswagen μας έχει γνωστοποιήσει από τον Οκτώβριο όταν παρουσίασε το I.D. Concept, πως σχεδιάζει από το τέλος της δεκαετίας, μια ολόκληρη οικογένεια ηλεκτρικών μοντέλων. Σήμερα, όμως, μαθαίνουμε πως ίσως υπάρξει και μία GTI έκδοση στη γκάμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σε συνέντευξή του, ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της VW, Jurgen Stackmann, εξήγησε πως η GTI φόρμουλα θα αλλάξει στο μέλλον, ενώ τόνισε πως η ηλεκτροκίνηση θα οδηγήσει σε «ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο να οδηγείς και να κατέχεις».
  
Συνέχισε λέγοντας πως η ηλεκτρική τεχνολογία έχει ήδη ό,τι χρειάζεται για να αποτελέσει τη βάση για μοντέλα επιδόσεων, συμπεριλαμβανομένων των τετρακίνητων. Οπότε ίσως υπάρξει ακόμα και έκδοση R στο μέλλον.
 
Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχουμε δει δύο πρωτότυπα τα I.D. και I.D. Buzz, ενώ η VW έχει ανακοινώσει πως θα ακολουθήσουν και άλλα I.D. concepts φέτος, τα οποία θα αποτελέσουν προπομπούς των μοντέλων που θα περάσουν στην παραγωγή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda