Η Electra Meccanica λέει πως το Tofino θα κοστίζει περίπου 50.000 καναδικά δολάρια (σχεδόν 35.000 ευρώ) όταν θα λανσαριστεί εμπορικά, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα θα φτάσουν στους κατόχους τους κάποια στιγ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Electra Meccanica λέει πως το Tofino θα κοστίζει περίπου 50.000 καναδικά δολάρια (σχεδόν 35.000 ευρώ) όταν θα λανσαριστεί εμπορικά, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα θα φτάσουν στους κατόχους τους κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Ηλεκτρικό roadster με αυτονομία 400 χλμ.

3.022 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2017)

Μπορεί να μοιάζει με Porsche αλλά δεν είναι. Το λένε Tofino και έρχεται από τον Καναδά, μα το σημαντικότερο είναι πως έχει ηλεκτρικό κινητήρα και μπαταρίες που του δίνουν αυτονομία 400 χλμ.

Η καναδική εταιρεία Electra Meccanica βρίσκεται έξω από το Βανκούβερ και φτιάχνει ηλεκτρικά οχήματα. Αυτή την εβδομάδα στην έκθεση Vancouver Auto Show, παρουσίασε το σπορτίφ Solo R και το ολοκαίνουργιο roadster που ακούει στο όνομα Tofino.

Το νέο Solo R είναι η αγωνιστικού τύπου έκδοση του αυτοκινήτου πόλης Solo που παρουσίασε πέρσι η εταιρεία. Τόσο το Solo όσο και το Solo R θα ξεκινήσουν να διατίθενται μέσα στην επόμενη χρονιά.

Το νέο Solo R είναι η αγωνιστικού τύπου έκδοση του αυτοκινήτου πόλης Solo που παρουσίασε πέρσι η εταιρεία. Τόσο το Solo όσο και το Solo R θα ξεκινήσουν να διατίθενται μέσα στην επόμενη χρονιά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το Tofino θα ακολουθήσει την ίδια ηλεκτρική φόρμουλα με το Solo, αλλά με καλύτερες επιδόσεις. Θα χρειάζεται λιγότερο από 7 δλ. για το 0-100, θα έχει τελική 200 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία του θα φτάνει ως τα 400 χλμ.
 
Η Electra Meccanica λέει πως το Tofino θα κοστίζει περίπου 50.000 καναδικά δολάρια (σχεδόν 35.000 ευρώ) όταν θα λανσαριστεί εμπορικά, ενώ υπολογίζει πως τα πρώτα αυτοκίνητα θα φτάσουν στους κατόχους τους κάποια στιγμή μέσα στο 2019.
  
Το roadster θα διατίθεται σε 5 χρώματα, τα Titanium Silver, Electric Red, Raven Black, Arctic White και Bionic Bronze. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν 1.000 ευρώ προκαταβολή στην ιστοσελίδα της Electra Mecccanica.
 
Τέλος, το νέο Solo R είναι η αγωνιστικού τύπου έκδοση του αυτοκινήτου πόλης Solo που παρουσίασε πέρσι η εταιρεία. Εκτός από το χτυπητό πράσινο χρώμα, ξεχωρίζει από τους μεγαλύτερους τροχούς, τα ισχυρότερα φρένα, τα slick ελαστικά και την πιο δυνατή μπαταρία. Δίχως να ανακοινώνει νούμερα, η Electra Mecccanica αναφέρει πως τόσο το Solo όσο και το Solo R θα ξεκινήσουν να διατίθενται μέσα στην επόμενη χρονιά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda