Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παρουσιάστηκε και επισήμως το Infiniti Q60, το πισωκίνητο coupe με μέχρι και 400 άλογα κάτω από το καπό του.

Παρουσιάστηκε και επισήμως το Infiniti Q60, το πισωκίνητο coupe με μέχρι και 400 άλογα κάτω από το καπό του.

Infiniti Q60 Coupe

3.185 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2016)

Την έκθεση της Βορείου Αμερικής στο Ντιτρόιτ επέλεξε η Infiniti προκειμένου να παρουσιάσει επισήμως το νέο της coupe ονόματι Q60.

Το Infiniti Q60 Coupe πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες την επίσημη εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, καθώς η αγορά της Βορείου Αμερικής αν μη τι άλλο αποδεικνύεται προσοδοφόρα για την ιαπωνική μάρκα.Το ιαπωνικό coupe έχει να επιδείξει έναν άκρως επιθετικό σχεδιασμό, ο οποίος εκτός από το ότι του χαρίζει δυναμισμό και στυλ, καταφέρνει να κρατάει και εξαιρετικά χαμηλά τον αεροδυναμικό συντελεστή, μόλις στο 0.28 Cd. 
Το Infiniti είναι όμως εξίσου ενδιαφέρον και κάτω από το αμάξωμά του καθώς εφοδιάζεται με νέο μοτέρ. Αυτό είναι 3,0 λτ. biturbo και θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Μία με 300 άλογα και 400 Nm ροπής και μία με 400 άλογα και 475 Nm ροπής. 
Θα υπάρχει όμως και πιο... ταπεινή έκδοση η οποία θα εφοδιάζεται με έναν 2,0 λτ. τούρμπο, βενζινοκινητήρα απόδοσης 208 ίππων και 350 Nm ροπής
Όποιο μοτέρ και αν επιλέξει ο αγοραστής, θα έχει στο πλευρό του ένα αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων το οποίο στέλνει την ισχύ στους πίσω τροχούς ενώ προαιρετικά θα διατίθεται και σύστημα τετρακίνησης.
Το Infiniti Q60 Coupe θα έχει μία σειρά από νέες τεχνολογίες ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, ενώ θα διαθέτει και έξι προγράμματα λειτουργίας για το τιμόνι του, προκειμένου ο οδηγός να επιλέγει το επιθυμητό, αναλόγως του οδηγικού του στυλ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS