Τα σύγχρονα βαφεία πρέπει να διαφημίζουν ηλεκτρονικά τις εργασίες που έχουν τελέσει αλλά και τον εξοπλισμό που διαθέτουν.

Σύγχρονα φανοβαφεία

16.025 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/1/2016

Στη σημερινή εποχή αν κάποιο φανοβαφείο θέλει να θεωρείται σύγχρονο, θα πρέπει να εναρμονιστεί με την τεχνολογία και την ψηφιακή πραγματικότητα που έχει επικρατήσει. Πλέον θεωρείται απαραίτητο για ένα επαγγελματία να διαθέτει ιστοσελίδα καθώς επίσης και λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα (facebook κ.λπ.). Άλλωστε ακόμα και για τη δημόσια εικόνα ενός φανοβαφείου είναι σημαντικό να έχει ένα μοντέρνο προφίλ. Το σημαντικότερο όμως είναι πως με αυτό τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να πληροφορηθείτε για τις προσφορές και τις διαθέσιμες υπηρεσίες που διατίθενται, καθώς επίσης και να δείτε δείγματα δουλειάς, τον εξοπλισμό αλλά και τους χώρους τους καταστήματος και τέλος τα σχόλια άλλων πελατών, ώστε να αξιολογήσετε κατά πόσο σας ταιριάζει ο συγκεκριμένος επαγγελματίας.
Σημαντικότερες υπηρεσίες που προσφέρει ένα σύγχρονο φανοποιείο:
• Απευθείας είσπραξη από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Σε περίπτωση τρακαρίσματος που δεν ευθύνεστε, πολλά φανοποιεία αναλαμβάνουν ώστε να πληρωθούν απευθείας από την ασφαλιστική εταιρεία, απαλλάσσοντάς σας έτσι από χρόνο και τρέξιμο…
• Παροχή δωρεάν αυτοκινήτου αντικατάστασης. Αν το αυτοκίνητό σας πρέπει να μείνει στο συνεργείο για παραπάνω από 2-3 ημέρες, πολλοί επαγγελματίες παρέχουν αυτοκίνητο αντικατάστασης, λύνοντάς σας έτσι τα χέρια.
• Δυνατότητα παραλαβής αυτοκινήτου από το χώρο σας.