Nissan Juke Hybrid με έκπτωση 6.000 ευρώ για 100 αυτοκίνητα

Nissan Juke Hybrid με έκπτωση 6.000 ευρώ για 100 αυτοκίνητα

1.646 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2024)

- Με 25.900 ευρώ το Nissan Juke Hybrid N-Connecta (29.900 ευρώ η φουλ έξτρα Techna)
- Επετειακή προσφορά για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.
- Πλούσιος εξοπλισμός για τις δύο εκδόσεις της προσφοράς
- Ισχύει για τους πρώτους 100 πελάτες που θα παραγγείλουν

Με 25.900 ευρώ το Nissan Juke Hybrid N-Connecta (29.900 ευρώ η φουλ έξτρα Techna)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan, Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., κάνει πιο δελεαστική από ποτέ την αγορά του υβριδικού Juke, καθώς προσφέρει σε πολύ χαμηλότερη τιμή το Nissan Juke Hybrid για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, η επετειακή προσφορά για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., περιλαμβάνει έκπτωση 6.000 ευρώ επί του ισχύοντος τιμοκαταλόγου. Στην ουσία, τα 100 συγκεκριμένα αυτοκίνητα θα διατεθούν στην τελική τιμή των 25.900 ευρώ για την έκδοση N-Connecta και αντίστοιχα στην τελική τιμή των 29.900 ευρώ για την έκδοση Techna.

Πλούσιος εξοπλισμός για τις δύο εκδόσεις: Τι περιλαμβάνει κάθε έκδοση

Εξοπλιστικά, η N-Connecta βρίσκεται πάνω από την μεσαία εξοπλιστική έκδοση Acenta και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων οθόνη αφής 8 ιντσών με υποστήριξη Connected Services για το infotainment (Apple CarPlay - Android Auto), δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα του κιβωτίου, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω, προβολείς ομίχλης LED, ζάντες αλουμινίου 17" (με ελαστικά 215/60 R17), αυτόματα αναδιπλούμενους καθρέπτες, φιμέ πίσω τζάμια, πίσω δισκόφρενα, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες βροχής  Έξυπνο κλειδί & αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, κεραία οροφής τύπου «καρχαρία» κ.ά..

Αναφορικά με την Techna βρίσκεται στην κορυφή της εξοπλιστικής πυραμίδας, είναι δηλαδή αυτό που λέμε «φουλ έξτρα» και περιλαμβάνει επιπλέον της N-Connecta το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης Pro Pilot, σύστημα πλοήγησης, ηχοσύστημα BOSE (2 ηχεία εμπρός, 2 ηχεία πίσω, 2 twitter εμπρός, 2 ηχεία στο προσκέφαλο του οδηγού & ενισχυτής), κάμερα περιμετρικής θέασης (AVM), καθίσματα με δερμάτινες λεπτομέρειες, μαξιλάρι γονάτων εμπρός επιβατών (Knee pad), ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με ελαστικά 225/45 R19 κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan και στο επίσημο site της εταιρείας στην Ελλάδα.

Δείτε τη δοκιμή του Nissan Juke Hybrid (πατήστε πάνω στην εικόνα)

ford
SEAT