Σχεδιαστικά το νέο Nissan 
X-Trail θυμίζει αρκετά το νέο Qashqai, από το οποίο όμως είναι αρκετά μεγαλύτερο σε διαστάσεις. Η επταθέσια διάταξη του X-Trail έρχεται να καλύψει την απουσία του Qashqai +
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σχεδιαστικά το νέο Nissan X-Trail θυμίζει αρκετά το νέο Qashqai, από το οποίο όμως είναι αρκετά μεγαλύτερο σε διαστάσεις. Η επταθέσια διάταξη του X-Trail έρχεται να καλύψει την απουσία του Qashqai +2.

Με 1,6 λτ. diesel 130 ίππων το νέο Nissan X-Trail

36.917 Επισκέψεις στο άρθρο (5/8/2014)

Το ολοκαίνουργιο Nissan X-Trail έρχεται για να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία των μεσαίων crossover, αλλά και για να αντικαταστήσει το 7θέσιο Qashqai +2, που πλέον δεν υφίσταται…

Το εντελώς καινούργιο, τρίτης γενιάς, Nissan X-Trail είναι σχεδιασμένο από την αρχή. Οι σχεδιαστές και οι τεχνικοί της ιαπωνικής φίρμας ξεκίνησαν από λευκό χαρτί θέλοντας να προσφέρουν ένα μοντέλο, που θα τρίξει στα δόντια στον ανταγωνισμό χάρη στο hi-tech τεχνολογικό του προφίλ, το δυναμικό του στυλ, αλλά και το υψηλό επίπεδο πρακτικότητας, που υπόσχεται. Το νέο X-Trail δεν έρχεται μόνο για να συμπληρώσει τη γκάμα των crossover της Nissan μαζί με το μικρομεσαίο Qashqai και το μικρό Juke, αλλά και να αντικαταστήσει το 7θέσιο Qashqai +2, που δεν προσφέρεται πλέον, χάρη στην προαιρετική επταθέσια διάταξη, που θα διαθέτει στην καμπίνα.
Πιο κομψό και πιο μεγάλοΧτισμένο πάνω στην πλατφόρμα CMF του ομίλου Nissan-Renault, το X-Trail έχει αυξήσει όλες του τις διαστάσεις σε σχέση με τον προηγούμενο μοντέλο. Έτσι το μήκος του φτάνει πλέον στα 4.643 χλστ. (+13 χλστ.), το πλάτος στα 1.820 χλστ. (+35 χλστ.) και το ύψος στα 1.695 χλστ. (+10 χλστ.). Θεαματική ήταν η αύξηση του μεταξονίου από τα 2.630 στα 2.706 χλστ. Το X-Trail σε σχέση με το νέο Qashqai είναι 268 χλστ. μακρύτερο και 105 χλστ. υψηλότερο στοιχείο που δείχνει πως μιλάμε για ένα ευμέγεθες crossover. Η απόσταση από το έδαφος στο νέο X-Trail είναι 210 χλστ. από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία. Σχεδιαστικά είναι εμφανές πως οι έντονες γωνίες του παλιού X-Trail έχουν δώσει τη θέση τους σε πολύ πιο χυτές γραμμές, εμπνευσμένες από το σύγχρονο αισθητικό προφίλ της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση δείχνει να συνδυάζει την κληρονομιά των 4x4 οχημάτων της Nissan, με φρέσκες ιδέες και τεχνολογίες. Το νέο αυτό σύνολο ενισχύεται με μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σχεδιασμού, όπως και λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των νέων, εμπρόσθιων προβολέων ημέρας LED, ενώ ορισμένες εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με ακόμα πιο προηγμένη τεχνολογία, με πλήρη φωτισμό LED, τόσο στη χαμηλή όσο και στην κύρια δέσμη των προβολέων πορείας.Το νέο X-Trail θα κατασκευάζεται σε εννέα διαφορετικές παραγωγικές εγκαταστάσεις σε όλη την υφήλιο και θα προσφέρεται σε ένα μεγάλο εύρος της παγκόσμιας αγοράς.

Το νέο Nissan Χ-Τrail προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων για την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού.

Το νέο Nissan Χ-Τrail προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων για την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto