2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι οδηγοί του Subaru WRX πρώτοι σε κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα

2.766 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2021)

Τα 10 αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων δέχονται τις περισσότερες κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα δημοσίευσε έρευνα προερχόμενη από τις ΗΠΑ.

Τι αυτοκίνητο οδηγούν οι περισσότεροι οδηγοί που δέχονται κλήσεις στο δρόμο για υπερβολική ταχύτητα; Μία έρευνα που πραγματοποίησε η Insurify στις ΗΠΑ, έρχεται να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, με τα αποτελέσματα να έχουν αρκετό ενδιαφέρον!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Το Subaru WRX έχει τα πρωτεία
Όπως αναφέρεται, τα αποτελέσματα της έρευνας προέκυψαν από την εξέταση 393 διαφορετικών περιστατικών που οι οδηγοί τιμωρήθηκαν με πρόστιμο για παραβίαση του ορίου ταχύτητας στις ΗΠΑ. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, πρώτο στη λίστα έρχεται το Subaru WRX με ποσοστό 18,8%. Μάλιστα η εταιρεία υπογραμμίζει πως αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που το συγκεκριμένο μοντέλο έχει τα πρωτεία στη συγκεκριμένη έρευνα!
 
Hyundai και Kia συμπληρώνουν την τριάδα
Δεύτερο στη λίστα ακολουθεί το Hyundai Genesis Coupe με ποσοστό 17,72 %, ενώ τρίτο το Kia Stinger με 16,58 %. Οι οδηγοί του Mazda3 καταλαμβάνουν την 4η θέση με ποσοστό 16,36%, ενώ την πρώτοι πεντάδα με τα πιο βαριά πόδια παίρνουν οι οδηγοί του σπορ κουπέ Scion FR-S σε ποσοστό 16,01%.   
 
Το GMC C1500 με 15,31 τοις εκατό καταλαμβάνει την 6η θέση, ενώ το VW Golf GTI κάνει την παρουσία του στην 7η θέση με 14,95%. Οι οδηγοί των Subaru αποδεικνύονται από τους πιο γκαζιάριδες αφού το Impreza λαμβάνεται την 9η θέση με 14,65%, ενώ το Hyundai Veloster (14,65 %) συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα.
 
Πέντε στα δέκα είναι σπορ αυτοκίνητα
Κοιτάζοντας τη λίστα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πέντε στα δέκα είναι σπορ αυτοκίνητα, ενώ όπως σημειώνει η Insurify και τα δέκα έχουν τιμές λιανικής που είναι χαμηλότερες από τον εθνικό μέσο όρο των 41.044 δολαρίων (35.388 ευρώ περίπου) σύμφωνα με τις ισχύουσες τιμές τον Ιούλιο του 2021 στις ΗΠΑ.

Αυτοί έχουν τα πιο... «βαριά» πόδια!
- Έρευνα δείχνει πως οι οδηγοί του Subaru WRX παίρνουν τις περισσότερες κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα .
- Ακολουθούν εκείνοι των Hyundai Genesis Coupe και Kia Stinger.
- 5 στα 10 είναι σπορ μοντέλα.
«Βοηθάει» η φύση του αυτοκινήτου για να παραβιάσει κάποιος το όριο ταχύτητας ή είναι ξεκάθαρα θέμα οδηγού;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ford
skoda