Oι πρώτες τιμές του DS 9
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Oι πρώτες τιμές του DS 9

17.110 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2020)

Η μπερλίνα με την οποία η DS θέλει να «μπει στο μάτι» των γερμανικών της ανταγωνιστών κάνει πλέον τα πρώτα της βήματα στην Ευρώπη. Πόσο κοστίζει;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το DS 9 μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα στη γαλλική αγορά, ωστόσο η εταιρεία δεν δίστασε να ξεκινήσει την ευρωπαϊκή εμπορική πορεία του μοντέλου από την Ισπανία.

To γαλλικό σεντάν έχει μήκος 4.933 χιλιοστά, πλάτος 1.855 χιλιοστά, ύψος 1.468 χιλιοστά και μεταξόνιο 2.895 χιλιοστών και υιοθετεί πλήρως την σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας που γνωρίσαμε στα DS 3 Crossback και DS 7 Crossback, αφού η γρίλια και τα φωτιστικά σώματα έχουν σαφείς ομοιότητες. Έντονη είναι η παρουσία χρωμίου σε όλο το αμάξωμα, όπως στα πλαίσια των παραθύρων και γύρω από τα φωτιστικά σώματα, ενώ το μάτι τραβά το μοτίβο από διαμάντια που δίνει το παρών στα πίσω φώτα.

Το νέο DS 9 παίρνει πολλά στοιχεία δάνειο από τα άλλα μοντέλα της γκάμας όπως για παράδειγμα τις δύο μεγάλες οθόνες (μια για το σύστημα infotainment και μια για τον πίνακα οργάνων) και το τιμόνι με την επίπεδη βάση και τον επιλογέα ταχυτήτων. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός δεν θα μπορούσε παρά να είναι πλούσιος με την DS να ανακοινώνει πως το «9άρι» διαθέτει πλήθος συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας.

Το DS 9 παρουσιάστηκε στις αρχές του 2020, ωστόσο δεν θα φτάσει μέχρι την άνοιξη του 2021 στις περισσότερες ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες. Το καλοκαίρι λανσαρίστηκε στην Κίνα και τώρα η Ισπανία γίνεται η πρώτη χώρα της Γηραιάς Ηπείρου που λαμβάνει την νέα πολυτελή μπερλίνα της DS.

Το DS 9 προσφέρεται στην ιβηρική χώρα στην έκδοση βενζίνης των 225 ίππων με τιμές από 53.000 ευρώ και στην Plug-in υβριδική E-Tense έκδοση με την ίδια ισχύ με τιμές από 55.500 ευρώ. Στη συνέχεια, το DS 9 θα διατεθεί και με άλλους κινητήρες. Δεν περιμένουμε κάποιο diesel μοτέρ αλλά την κορυφαία Plug-in υβριδική έκδοση των 360 ίππων που θα συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης.

Οι τιμές για την Γαλλία θα γίνουν στα τέλη του Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις για τις υπόλοιπες αγορές, όπως η ελληνική.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center