Οι τιμές των ανανεωμένων Mercedes GLE και GLE Coupe
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι τιμές των ανανεωμένων Mercedes GLE και GLE Coupe

3.858 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2023)

Οι φρεσκαρισμένες Mercedes GLE και GLE Coupe είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα σε ήπια υβριδικές και Plug-in υβριδικές εκδόσεις αλλά με AMG επιλογές.

Ο πλήρης τιμοκατάλογος

Τις τιμές των ανανεωμένων Mercedes GLE και GLE Coupe αποκάλυψε η ελληνική αντιπροσωπεία της φίρμας με έμβλημα το αστέρι στην Ελλάδα, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 103.900 και 110.400 ευρώ αντίστοιχα.

Οι Mercedes GLE και GLE Coupe, εξωτερικά φέρουν αλλαγές στο εμπρόσθιο μέρος. Η οριζόντια μπάρα στη μάσκα κοσμείται πλέον με τρία σχεδόν όμοια παραλληλόγραμμα σχήματα. Οι εισαγωγές αέρα στις άκρες του προφυλακτήρα τονίζονται με περισσότερο χρώμιο, ενώ οι προβολείς έχουν το ίδιο μέγεθος και σχήμα με το απερχόμενο μοντέλο, λαμβάνουν όμως νέα στοιχεία στο εσωτερικό, κάτι που ισχύει και για τα πίσω φώτα. Το εσωτερικό ακολουθεί το εξωτερικό, επωφελούμενο από μικρές αλλαγές. Ένα νέο τιμόνι διαθέτει αισθητήρες αφής στις ακτίνες, επιτρέποντας στους οδηγούς να ελέγχουν τόσο την κεντρική οθόνη αφής όσο και τις ενδείξεις από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Η επένδυση χρωμίου στους αεραγωγούς και η διαθέσιμη επένδυση Piano Black Flowing Lines, που προηγουμένως συναντούσαμε αποκλειστικά για τα υπερπολυτελή μοντέλα Maybach, προσφέρονται πλέον και στις GLE και GLE Coupe. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
test center