O κ. Ρηγόπουλος μαζί με τη συζύγό του, 
κ. Γιαννάτου παρέλαβαν το Audi Q2 το οποίο θα κρατήσουν για τον επόμενο χρόνο!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

O κ. Ρηγόπουλος μαζί με τη συζύγό του, κ. Γιαννάτου παρέλαβαν το Audi Q2 το οποίο θα κρατήσουν για τον επόμενο χρόνο!

Best Car: Παράδοση Audi Q2 στον νικητή

11.563 Επισκέψεις στο άρθρο

Απονομή νούμερο 2 για τους νικητές του Best Car 2017. O κ. Γεώργιος Κανέλλος Ρηγόπουλος είναι ο δεύτερος τυχερός του διαγωνισμού. Ο ιδιοκτήτης μεζεδοπωλείου βρήκε πολύ νόστιμη την έκπληξη της συμβίωσης με ένα Audi Q2 για ένα χρόνο, ενώ δήλωσε ότι έχει μεγάλη όρεξη για βόλτες.

Απονομών συνέχεια για τους νικητές του Best Car 2017. O μεγάλος διαγωνισμός του Auto Τρίτη δεν έριξε μόνο φως στις προτιμήσεις και τις αντιλήψεις των Ελλήνων οδηγών γύρω από τα αυτοκίνητα που πωλούνται στη χώρα μας αλλά μοίρασε και μεγάλα δώρα. Μετά λοιπόν από το Citroen C3 ήρθε η στιγμή για το Audi Q2 το οποίο θα βρεθεί για ένα χρόνο στο πλευρό του δεύτερου μεγάλου νικητή. Ο τυχερός είναι ο κ. Γεώργιος Κανέλλος Ρηγόπουλος ο οποίος παρέλαβε το νέο crossover της Audi με γεμάτο ντεπόζιτο και πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας και την ασφάλιση. Φυσικά έπεται και συνέχεια με τα μεγάλα δώρα. 

O κ. Μπέρναρντ παραδίδει το κλειδί στο τυχερό ζευγάρι.

O κ. Μπέρναρντ παραδίδει το κλειδί στο τυχερό ζευγάρι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

«Αισθάνθηκα πολύ τυχερός»
Ο κ. Ρηγόπουλος, ο μεγάλος τυχερός του δεύτερου δώρου, δεν έκρυψε φυσικά την έκπληξή του και αναγνώρισε το γεγονός ότι χρειάστηκε μεγάλες δόσεις τύχης για το αποτέλεσμα αυτό. «Αισθάνθηκα πολύ τυχερός» μας δήλωσε στο πλαίσιο της παράδοσης του αυτοκινήτου. «Πήρα αρκετά τηλέφωνα πίσω για να επιβεβαιώσω ότι δεν πρόκειται για φάρσα όταν με πήρατε τηλέφωνο» ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη μεζεδοπωλείου στο κέντρο της Αθήνας. Ο κ. Ρηγόπουλος μας εκμυστηρεύτηκε ότι το Audi Q2 δεν το ήξερε όταν είχε παρουσιαστεί στο εξωτερικό αλλά το γνώρισε μέσω του διαγωνισμού στο Αuto Τρίτη όπου το ψήφισε κιόλας. Εκ των υστέρων μαθαίνοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και το γεγονός ότι το Audi Q2 κέρδισε τις καρδιές πρωτίστως των γυναικών ψηφοφόρων μας είπε χαριτολογώντας ότι «καθώς φαίνεται ψήφισα με γυναικεία λογική». Πάντως, η γυναικεία λογική προφανώς και υπάρχει στη ζωή του κ. Ρηγόπουλου o οποίος συνοδευόταν στην τελετή παραλαβής του οχήματος από τη σύζυγό του, κ. Ανδριανή Γιαννάτου. 
 
«Αφήνει η απαιτητική δουλειά στο μεζεδοπωλείο χρόνο για βόλτες» ρωτήσαμε το ζεύγος το οποίο απάντησε ότι παρά τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας υπάρχει μεγάλη διάθεση για βόλτες και εκδρομές, ενώ το Q2 αποτελεί έξτρα κίνητρο. 
 
Κατά την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο ο τυχερός του διαγωνισμού έδειξε να βρίσκει το Q2 σχετικά ογκώδες εξωτερικά, προφανώς επειδή προέρχεται από ένα σουπερμίνι της αγοράς το Mitsubishi Colt, το οποίο είναι φυσικά ένα νούμερο μικρότερο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
KIA