Η εταιρεία Stärke εδρεύει στο Σκότσντεϊλ στην Αριζόνα των Η.Π.Α. και με τη σειρά Revolution Speedster που δημιουργεί, φτιάχνει μια ρέπλικα της Porsche 356, παίρνοντας ως βάση την 1η Boxster.

Η πιο φθηνή έκδοση της σειράς Revolution Speedster είναι η CS (Classic Series), η οποία ξεκινά από τα 59.950 δολάρια, συν φυσικά την αξία της Boxster. Αυτό το μοντέλο είναι και το πιο ρετρό της γκάμας.

Για όσους θέλουν πιο δυναμική εμφάνιση υπάρχει το Stärke Revolution Speedster Outlaw των 79.950 δολαρίων, που έχει φαρδύ body-kit και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Bilstein.

Το Revolution Speedster SC κοστίζει όσο και το Outlaw και διαθέτει το ίδιο αμάξωμα, αλλά πατάει σε τροχούς 19 ιντσών. Στην κορυφή μπαίνει το Stärke Revolution Speedster Carbon Fiber Outlaw που τιμάται στα 149.950 δολάρια.

Στο εσωτερικό, η Stärke αναμειγνύει ρετρό με σύγχρονα στοιχεία διατηρώντας μια λιτή λογική. Οι δυνατότητες εξατομίκευσης είναι υψηλές, με τους πελάτες να διαλέγουν και το χρώμα της κουκούλας.

Porsche 356 ρέπλικα με βάση τη Boxster

2.703 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2017)

Δείτε το πώς μια Porsche Boxster πρώτης γενιάς, μεταμορφώνεται σε μία κλασική 356 Speedster. Ας γνωρίσουμε τη σειρά Revolution Speedster της αμερικάνικης Stärke, που δίνει στον όρο «ρέπλικα» μια άλλη διάσταση…

Η εταιρεία Stärke εδρεύει στο Σκότσντεϊλ στην Αριζόνα των Η.Π.Α. και με τη σειρά Revolution Speedster που δημιουργεί, φτιάχνει μια ρέπλικα της Porsche 356, παίρνοντας ως βάση τη Boxster όπως έβγαινε από το εργοστάσιο από το 1997 ως το 2012.
 
Οι άνθρωποι κάνουν εκπληκτική δουλειά στο να κάνουν μια Boxster να μοιάζει με μια 356 Speedster. Το αυτοκίνητο αποκτά κλασικά στοιχεία όπως η στρογγυλεμένη σχεδίαση, τα κυκλικά φανάρια και οι τροχοί που κρύβονται μερικώς από το αμάξωμα. Οι πίσω αεραγωγοί δεν υπάρχουν στις κλασικές Porsches, αλλά ταιριάζουν.
 
Η εταιρεία φτιάχνει κάθε Speedster αντίτυπο κατά παραγγελία, οπότε οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν ακριβώς τα χρώματα που θέλουν. Στο εσωτερικό, η Stärke αναμειγνύει ρετρό με σύγχρονα στοιχεία διατηρώντας μια λιτή λογική. Και εδώ οι δυνατότητες εξατομίκευσης είναι υψηλές, με τους πελάτες να διαλέγουν και το χρώμα της κουκούλας.
   
Οι μετατροπές της Stärke γενικώς δεν περιλαμβάνουν «πείραγμα» στον κινητήρα. Ωστόσο, όσοι θέλουν μπορούν να διαλέξουν τη βελτίωση XR57, όπου ο flat-six κινητήρας των 3,7 λίτρων αποδίδει 375 ίππους. Τα περισσότερα μοντέλα χρησιμοποιούν πάνελ από fiberglass, ενώ υπάρχει η επιλογή και για ανθρακονήματα.
 
Η πιο φθηνή έκδοση της σειράς Revolution Speedster είναι η CS (Classic Series), η οποία ξεκινά από τα 59.950 δολάρια, συν φυσικά την αξία της Boxster. Αυτό το μοντέλο είναι και το πιο ρετρό της γκάμας. Για όσους θέλουν πιο δυναμική εμφάνιση υπάρχει το Stärke Revolution Speedster Outlaw των 79.950 δολαρίων, που έχει φαρδύ body-kit και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Bilstein.
 
Το Revolution Speedster SC κοστίζει όσο και το Outlaw και διαθέτει το ίδιο αμάξωμα, αλλά πατάει σε τροχούς 19 ιντσών. Τέλος, στην κορυφή μπαίνει το Stärke Revolution Speedster Carbon Fiber Outlaw που τιμάται στα 149.950 δολάρια. Διαθέτει ελαφρύ αμάξωμα και τον ισχυρό κινητήρα XR57, ενώ στην καμπίνα υπάρχουν carbon λεπτομέρειες.

EUROINS PASXA
KIA