Πόσο καλό είναι το Toyota Yaris Cross Ηybrid;

46.870 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2023)
Το Toyota Yaris Cross Hybrid δοκιμάζεται σε κατανάλωση, κινητήρα, εξοπλισμό και σύγκριση με Hyundai Kona,Nissan Juke, Vitara Hybrid και Honda Jazz.

Το Toyota Yaris Cross Hybrid δοκιμάζεται σε κατανάλωση, κινητήρα, εξοπλισμό και σύγκριση με Hyundai Kona,Nissan Juke, Vitara Hybrid και Honda Jazz.

Συγκρίνουμε το Toyota Yaris Cross Hybrid με τον ανταγωνισμό των full hybrid B-SUV της αγοράς. Πόσο καλό είναι στις μετρήσεις του AutoΤρίτη Test Center σε Κατανάλωση, Χώρους και Ασφάλεια;

Ατμοσφαιρικό και αυτοφορτιζόμενο υβριδικό, 2κίνητο και 4κίνητο

Έγινε best-seller πριν καν έρθει στην Ελλάδα. Το πρώτο μικρό SUV της Toyota, το Yaris Cross, διαγράφει μια πολύ επιτυχημένη εμπορική πορεία στην χώρα μας. Πώς καταφέρνει και ξεχωρίζει; 

Το value for money (χαμηλή τιμή, 6ετής εγγύηση, καλός εξοπλισμός) είναι από τα βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Toyota Yaris Cross, το οποίο έχει αρχική τιμή τα 19.870 ευρώ. Τόσα πρέπει να δώσει για το ατμοσφαιρικό μοντέλο των 125 ίππων, εμείς όμως θα αναφερθούμε στις full υβριδικές εκδόσεις Yaris Cross (116 PS) οι οποίες διακρίνονται για την εξαιρετική κατανάλωσή τους.
 
Μην ξεχνάμε πως το Yaris Cross βρέθηκε στην δεύτερη θέση των πωλήσεων μεταξύ των υβριδικών μοντέλων κάθε είδους (mild, full & Plug-in hybrid), πίσω από το Toyota Yaris το 2022. Να πούμε, επίσης, ότι το υβριδικό Yaris Cross προσφέρεται με κίνηση στους 2 και τους 4 τροχούς, με την κορυφαία έκδοση να περιλαμβάνει έξυπνη» 4κίνηση AWD-i για την οποία μπορείς να δεις περισσότερα ΕΔΩ.

Πρώτο σε αξιολόγηση το Yaris Cross, συνδυάζει καλύτερα Κατανάλωση, Χώρους και Ασφάλεια

Ποια υβριδικά SUV πόλης έχουν την καλύτερη κατανάλωση

Πόσο «καίει» στην πόλη το Yaris Cross

Ποια η κατανάλωση σε ταξίδι του Yaris Cross

Πραγματική αυτονομία σε ταξίδι των full hybrid B-SUV

Ποια έχουν τους μεγαλύτερους χώρους

Πόσοι επιβάτες και πόσο άνετα χωράνε στο πίσω κάθισμα του Yaris Cross

Πόσος χώρος μένει για τα γόνατα των πίσω επιβατών σε κάθε hybrid SUV πόλης

Πόσος χώρος μένει για το κεφάλι των πίσω επιβατών

Γιατί είναι πρώτο σε χώρο αποσκευών το Yaris Cross και ποιο το πορτ-μπαγκάζ του ανταγωνισμού

Ποια full hybrid B-SUV προσφέρουν την μεγαλύτερη ασφάλεια

Ποια στρίβουν καλύτερα

Πώς φρενάρει το Yaris Cross

Ποια προσπερνάνε καλύτερα

ford
SEAT