Τι λένε για το Bridgestone Turanza 6 οδηγοί που το έχουν αγοράσει;

31.885 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2024)
Τι λένε για το Bridgestone Turanza 6 οδηγοί που το έχουν αγοράσει;

Όπως είπαμε, το νέο Bridgestone Turanza 6 παρουσιάστηκε το 2023. Η εμπορική του διάθεση στην ελληνική αγορά άρχισε μόλις το τελευταίο τρίμηνο, αλλά στο εξωτερικό έχει ξεκινήσει νωρίτερα. Για αυτό, ψάξαμε και βρήκαμε κριτικές από οδηγούς, από όλο τον κόσμο, για να δούμε πόσο ικανοποιημένοι είναι από την αγορά του.

 
«Εξαιρετικό κράτημα. Τα πλευρικά τοιχώματα του ελαστικού είναι μαλακά, ίσως αυτός είναι ο κύριος λόγος άνεσης. Πολύ αθόρυβο».
 
«Μόλις ταξίδεψα σε διακοπές 3.000 χλμ. με αυτά τα λάστιχα. Δεν έχω κανένα παράπονο. Το αυτοκίνητο είναι αθόρυβο, χωρίς προβλήματα πρόσφυσης σε στεγνό, βρεγμένο ή άμμο. Έπιασε μια δυνατή βροχή στον αυτοκινητόδρομο, αλλά δεν ένιωσα υστέρηση στο χειρισμό. Το ίδιο συνέβη και σε μία λίμνη νερού, τα λάστιχα δεν είχαν πρόβλημα υδρολίσθησης».
 
«Στην αρχή αισθάνθηκα ότι ήταν το καλύτερο λάστιχο που είχα βάλει ποτέ. Τώρα μου φαίνονται αρκετά φασαριόζικα και μερικές φορές νιώθω ότι δεν έχω τον απόλυτο έλεγχο. Μετά από 21.000 έχουν μείνει 5,7 χλστ. βάθος πέλματος, από οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο προς Βερολίνο, Σουηδία και Αμβούργο (σ.σ. διάσταση 205/50 R17)».
 
«Συνολικά είναι ένα πολύ καλό ελαστικό, με πολύ καλό κράτημα σε στεγνό και βρεγμένο. Αν και η έχει 2 dB μικρότερο θόρυβο κύλισης σε σχέση με τον προκάτοχό του, αν το συγκρίνω με άλλα λάστιχα που έχω δοκιμάσει δεν είναι τόσο ήσυχο όσο το περίμενα. Είναι ένα touring λάστιχο κι αν το συγκρίνω με τα sport Goodyear Asymmetric 6 που έχω βάλει, τα πλαϊνά του δεν είναι τόσο σκληρά και δεν δίνουν τόσο καλό feedback στις στροφές. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα καλό λάστιχο, με πολύ καλό πέλμα».
 
«Φορούσα τα προηγούμενα Turanza 5. Αφού έβαλα τα καινούργια Turanza 6, κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε ο τρόπος που οδηγώ το αυτοκίνητό μου».

Σελίδα 1Πόσο καλό είναι το νέο ελαστικό Turanza 6 της Bridgestone;
Σελίδα 2Bridgestone Turanza 6: Αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά & μετρήσεις
Σελίδα 3Τι λένε για το Bridgestone Turanza 6 οδηγοί που το έχουν αγοράσει;
test center
test center