Πυρκαγιά; 3 must προσθήκες στο αμάξι για οδήγηση μες τον καπνό

Πυρκαγιά; 3 must προσθήκες στο αμάξι για οδήγηση μες τον καπνό

10.504 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι δασικές πυρκαγιές είναι δυστυχώς κομμάτι του ελληνικού καλοκαιριού. Για αυτό χρειάζεται να είσαι προετοιμασμένος αν υπάρξει μεγάλη ανάγκη και χρειαστεί να οδηγήσεις μες τον καπνό!

Αχρείαστα να είναι!

Δυστυχώς οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν γνώριμο φαινόμενο στη χώρα μας, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Μια σπίθα αρκεί για να γίνει το κακό, ειδικότερα αν υπάρχουν ξερά χόρτα ή σκουπίδια στο σημείο. Για αυτό το λόγο άλλωστε και το πρόστιμο για πέταμα αναμμένου τσιγάρου είναι το μόνο που μπορεί να σου «κόψει» και η πυροσβεστική, που περιπολεί σε δασικές εκτάσεις τη θερινή περίοδο.

Σε περιπτώσεις που οι πυρκαγιές έχουν πολύ μεγάλη έκταση, τότε εκτός από το καμένο δάσος και περιουσίες που αφήνουν πίσω τους, παράγουν τεράστιες ποσότητες τοξικού καπνού που είναι πολύ επικίνδυνος για την υγεία μας. Γι` αυτό άλλωστε οι αρχές ενημερώνουν τους κατοίκους να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και να μένουν στα σπίτια τους με κλειστά παράθυρα. Αν όμως πρέπει οπωσδήποτε να οδηγήσετε υπό τέτοιες συνθήκες, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Συνέχεια του άρθρου >>>
citroen
moto