Στις 29 Απριλίου ντεμπουτάρουν τα ανανεωμένα CUPRA Formentor και Leon

2.654 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2024)
Στις 29 Απριλίου ντεμπουτάρουν τα ανανεωμένα CUPRA Formentor και Leon
3 Φωτογραφίες »

- Πρώτες teaser εικόνες στη δημοσιότητα.
- Νέα φώτα και βελτιώσεις στην plug-in υβριδική έκδοση του Formentor.
- Παρόμοιες αλλαγές και στο Leon.

Στις 29 Απριλίου κάνουν ντεμπούτο

Τα ανανεωμένα CUPRA Formentor και Leon θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις 29 Απριλίου και μεταξύ άλλων θα έχουν νέες τεχνολογίες και αναβαθμισμένα συστήματα κίνησης. Τις πληροφορίες αυτές γνωστοποίησε η ισπανική μάρκα, δημοσιεύοντας παράλληλα τις πρώτες teaser εικόνες τους.

Αλλαγές σε εμφάνιση και κινητήρες

Η CUPRA ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα ανανεωμένα Formentor και Leon στην εκδήλωση Design Obsession, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 29 Απριλίου. Η μάρκα κράτησε τις λεπτομέρειες κρυφές, αλλά είπε ότι τα μοντέλα θα αγκαλιάσουν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα, ενώ ενσωματώνουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία eHybrid, μεγαλύτερη ψηφιοποίηση και χαρακτηριστικά βιωσιμότητας.


Τα πίσω φώτα του CUPRA Formentor.
3 Φωτογραφίες »

Τα πίσω φώτα του CUPRA Formentor.

Νέα φώτα και βελτιώσεις στην plug-in υβριδική έκδοση του Formentor

Προσπαθώντας να αναλύσουμε περισσότερο το γενικό πλαίσιο που ανέφερε η CUPRA και ξεκινώντας από το ανανεωμένο Formentor, αναμένουμε πως θα υιοθετήσει μπροστινή όψη με στοιχεία από το Tavascan, που αλλάζει την παραδοσιακή μάσκα με μια τεράστια εισαγωγή αέρα. Το μοντέλο θα είναι επίσης εξοπλισμένο με νέους προβολείς που διαθέτουν τριγωνικά φώτα ημέρας. Μιλώντας για τα φώτα, η εικόνα teaser δείχνει τα νέα πίσω φώτα αλλά και ένα φωτισμένο λογότυπο. Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων, αναβαθμισμένη αναμένεται να είναι η plug-in υβριδική έκδοση, ενώ στην καμπίνα περιμένουμε επιπλέον τεχνολογίες κάποιες από τις ποίες ενδεχομένως να είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού.

Παρόμοιες αλλαγές και στο Leon

Σε ότι αφορά το Leon, το μοντέλο θα έχει και αυτό με τη σειρά του σχεδιαστικές αλλαγές στα δύο άκρα, ενώ νέα εμφάνιση θα έχουν και τα φωτιστικά σώματα. Τέλος, όπως και στο Formentor, έτσι και στο Leon, βελτιωμένες αναμένεται να είναι οι plug-in υβριδικές εκδόσεις, οι οποίες αυτή τη στιγμή έχουν ισχύ 204 και 245 ίππων.

SPRING CHECK MERCEDES
test center