To Dodge Ice Charger του Dominic Toretto (Vin Diesel).
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Dodge Ice Charger του Dominic Toretto (Vin Diesel).

Τα... όπλα του Fast 8 (+video)

5.926 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2016)

Ταχύτητα, αδρεναλίνη, καταδιώξεις υψηλών ταχυτήτων, κόντρες και ένα νέο στοιχείο… χιόνι και πάγος! Δείτε τα οχήματα που θα κάνουν τα «κόλπα» τους στα χιόνια.

Μετά τις πληροφορίες, που θέλουν κάποιες από τις σκηνές της νέας ταινίας Fast 8 να διαδραματίζονται στην Ισλανδία, ήρθαν στη δημοσιότητα και οι εικόνες από τα τροποποιημένα για χιόνια και πάγο οχήματα που θα πρωταγωνιστήσουν.
Δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός μιας και όπως βλέπετε στις εικόνες αντικρίζουμε κάθε λογής μηχανοκίνητο όχημα. Πιο αναλυτικά συναντάμε το κλασικό τροποποιημένο Dodge Charger του πρωταγωνιστή της σειράς ταινιών Fast & Furious, Dominic Toretto (Vin Diesel) όπως και μια Lamborghini Murcielago του Roman Pearce (Tyrese Gibson) .
Εκτός αυτών των δυο τα υπόλοιπα οχήματα μπορούν να χαρακτηριστούν custom κατασκευές, αφού βλέπουμε ένα τανκς το οποίο έχει αποκτήσει την ονομασία Ripsaw, που σημαίνει «πριόνι», για τον Tej –κατά κόσμον Ludachris-, ένα Rally Fighter για την Letty (Michelle Rodriguez) και τέλος το... βαρύ πυροβολικό με την ονομασία «Ice Ram» που σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση «πολιορκητικός κριός πάγου», πίσω από το τιμόνι του οποίου θα βρεθεί ο Hobbs (Dwayne Johnson).


Το βαρύ πυροβολικό «Ice Ram» του Hobbs (Dwayne Johnson).

Το βαρύ πυροβολικό «Ice Ram» του Hobbs (Dwayne Johnson).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL