Η τιμή του στην Αμερική ξεκινά από 43.350 δολ.

Το Ford Edge το γρηγορότερο ST (+vid)

1.953 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2018)

Tην υπεροχή του νέου Edge ST απέναντι στα προηγούμενης γενιάς Fiesta και Focus ST θέλησε να δείξει η Ford. Δείτε το video.

Tα ST μοντέλα της Ford ισορροπούν όμορφα ανάμεσα στις πολύ καλές επιδόσεις και την προσιτή τιμή, για αυτό και η μάρκα στο νέο της προωθητικό video θέλησε να δείξει τις ικανότητες του νέου Edge ST απέναντι στα Focus ST και Fiesta ST της προηγούμενης γενιάς.

Το crossover/SUV που αποκαλύφθηκε νωρίτερα μέσα στο έτος χρησιμοποιεί έναν V6 turbo κινητήρα 2,7 λίτρων απόδοσης 335 ίππων και 515 Νm ροπής σε συνεργασία με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης της μάρκας.
 
Στο video, το Edge ST έρχεται αντιμέτωπο σε αγώνα drag με τα άλλα δύο μοντέλα και λόγω κινητήρα και τετρακίνησης έχει σαφές προβάδισμα. Μάλιστα, δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο συγκεκριμένα νούμερο για τα 0-100 χλμ./ώρα, με την Ford πάντως να λέει πως ο χρόνος είναι κάτω από τα 6 δευτερόλεπτα, νούμερο εντυπωσιακό.

Η τιμή του στην Αμερική ξεκινά από 43.350 δολάρια αλλά μπορεί να περάσει τα 50.000 δολάρια αν ο πελάτης επιλέξει να εξοπλίσει το μοντέλο με τα πακέτα ST Performance Brake Package και Equipment Group 401A που προσφέρουν νέες ζάντες, ισχυρότερα φρένα, πίσω θερμαινόμενα καθίσματα κ.α

Δείτε το video.
 

ford
SEAT