Πριν από περίπου ένα μήνα η Ford είχε παρουσιάσει το ανανεωμένο Edge για την αγορά της Αμερικής και πλέον το έκανε και για αυτή της Ευρώπης.

Tο ανανεωμένο SUV της Ford θα έρθει στις αγορές της γηραιάς ηπείρου έχοντας κάτω από το καπό τον νέο biturbo 2.0 λίτρων EcoBlue πετρελαιοκινητήρα.

H Ford έδωσε ένα νέο πρόσωπο.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι μικρές.

Ανανεωμένο Ford Edge στην Ευρώπη

2.751 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2018)

Πριν από περίπου ένα μήνα η Ford είχε παρουσιάσει το ανανεωμένο Edge για την αγορά της Αμερικής και πλέον το έκανε και για αυτή της Ευρώπης όπου μετά την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, αναμένεται να λανσαριστεί με ένα νέο bi-turbo πετρελαιοκινητήρα.

Συγκεκριμένα το ανανεωμένο SUV της Ford θα έρθει στις αγορές της γηραιάς ηπείρου έχοντας κάτω από το καπό τον νέο biturbo 2.0 λίτρων EcoBlue πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος προσφέρει 238 ίππους και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων, ενώ για αυτούς που δεν χρειάζονται τόση ισχύ υπάρχουν διαθέσιμες και άλλες δύο εκδόσεις του 2λιτρου EcoBlue με ισχύ 150 και 190 ίππων.
 
Από κει και πέρα κατά την ανανέωση του μοντέλου η Ford έδωσε ένα νέο πρόσωπο, το οποίο περιλαμβάνει ένα αναθεωρημένο στυλ στη γρίλια, αλλά και ένα επανασχεδιασμένο πιο πλατύ καπό. Επιπλέον τα LED φωτιστικά σώματα στο εμπρόσθιο μέρος είναι πλέον στάνταρ, ενώ στο πίσω μέρος, κάτω από το παρμπρίζ έχει τοποθετηθεί μία μαύρη λωρίδα, η οποία προσφέρει το στοιχείο της διχρωμίας.
Στο εσωτερικό οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι μικρές με κυριότερη την επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα με έναν νέο περιστροφικό επιλογέα. Οι οδηγοί θα βρουν ένα πλήρως διαμορφωμένο τρισδιάστατο συγκρότημα οργάνων, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό διαθέσιμος είναι ένας ασύρματος φορτιστής για smartphone και ένα νέο ηχοσύστημα B & O PLAY που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Edge.    
 
Διαθέσιμη είναι ακόμα και η έκδοση ST-Line, η οποία στο εξωτερικό μέρος είναι διαφορετική λόγω του πλέγματος που υπάρχει στη μάσκα, των επιπλέον χρωματικών επιλογών που προσφέρει, αλλά και των τροχών 20 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό το Edge κερδίζει μεταξύ άλλων πεντάλ αλουμινίου και διάτρητα καθίσματα Miko-Dinamica.
 
Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με συστήματα υποστήριξης οδηγού μεταξύ των οποίων βρίσκονται το Adaptive Cruise Control, η λειτουργία start/stop , κ.α.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως πληροφορίες σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η φίρμα δεν έχουν γίνει γνωστές.

Mercedes
SEAT