Στο εσωτερικό του C-HR ξεχωρίζει το ασύμμετρο ταμπλό του, με την απλή και λιτή διάταξη
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο εσωτερικό του C-HR ξεχωρίζει το ασύμμετρο ταμπλό του, με την απλή και λιτή διάταξη

Εσωτερικό του Toyota C-HR

13.193 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2016)

Η Toyota αποκαλύπτει το εσωτερικό του πολύαναμενόμενου καινούριου της Crossover C-HR, που είχε παρουσιάσει στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο, το οποίο είναι φουτουριστικό και εύχρηστο.

Το C-HR είναι το μοντέλο με το οποίο η Toyota θα ανταγωνιστεί όλους τους καταξιωμένους «παίκτες» της κατηγορίας των compact SUV – Crossover. Μεγάλο του προσόν είναι και η σχεδίασή του, η οποία βρίσκεται αρκετά κοντά σε εκείνη του C-HR Concept που είδαμε για πρώτη φορά σχεδόν δύο χρόνια πριν. Προεξάρχον χαρακτηριστικό της μορφής του είναι η coupe αισθητική του, κάτι που οφείλεται στο έντονα κεκλιμένο τελείωμα της οροφής, στα μικρά πίσω παράθυρα και στις κρυμμένες χειρολαβές των πίσω θυρών. Αναφορικά με τις διαστάσεις του, το Toyota C-HR θα έχει μήκος 4,35 μέτρα, πλάτος 1,85 μ., ύψος 1,5μ. και μεταξόνιο 2,64μ. , ενώ ο χώρος αποσκευών του φτάνει τα 370 λίτρα.
Βελτιωμένο εσωτερικό… από το μέλλον
Στις νέες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Toyota βλέπουμε το εσωτερικό του, όπου ξεχωρίζει το ασύμμετρο ταμπλό του, με την απλή και λιτή διάταξη και τους ελάχιστους διακόπτες, το οποίο είναι ελαφρά στραμμένο προς τον οδηγό. Οι λειτουργίες επιτελούνται μέσω της μεγάλης οθόνης αφής 8 ιντσών, η οποία διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο και βελτιωμένο HMI (διεπαφή ανθρώπου-μηχανής) και την πιο πρόσφατη Multi-Media πλατφόρμα της Toyota με περισσότερες υπηρεσίες. 
Το φινίρισμα της καμπίνας, σύμφωνα με την Toyota, έχει γίνει με πολύ προσοχή, με την ιαπωνική φίρμα να υπόσχεται αναβάθμιση της απτής ποιότητας, μέσω της χρήσης μαλακών και ποιοτικών υλικών, της συναρμογής των μερών και την ύπαρξη premium διακοσμητικών στοιχείων. Το εσωτερικό του C-HR θα προσφέρεται σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς (σκούρο γκρι, μαύρο με μπλε και μαύρο με καφέ), ενώ προαιρετικά θα προσφέρονται θερμαινόμενα καθίσματα, καθώς και ενθέσεις δέρματος σε αυτά.
Τρεις επιλογές κινητήρα
Όσον αφορά στα μηχανικά του μέρη, να υπενθυμίσουμε πως το ιαπωνικό μοντέλο θα στηρίζεται στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα TNGA της Toyota, την οποία φέρει και το νέο Prius. Όμως οι ομοιότητες των δύο μοντέλων δεν σταματούν εδώ, καθώς και το C-HR διαθέτει υβριδική έκδοση. Καρδιά του συστήματος είναι ο 1.800άρης κινητήρας, με τη συνδυαστική απόδοση να βρίσκεται στα 122 άλογα και τις εκπομπές CO2 να μην υπερβαίνουν τα 90 γρ./χλμ. Ο 1,2 λίτρων κινητήρας των 115 ίππων που θα εξοπλίζει την βασική έκδοση του C-HR προέρχεται από το Auris και συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό ή με αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων. Σε κάποιες ευρωπαϊκές αγορές θα διατίθεται και με 2λιτρο σύνολο βενζίνης.
Τέλος στο πεδίο της τεχνολογίας και του εξοπλισμού το νέο μοντέλο της Toyota διαθέτει το πακέτο ασφαλείας, Toyota Safety Sense, σύστημα Park Assist καθώς και σύστημα Έξυπνης Εισόδου. Στον εξοπλισμό κατόπιν παραγγελίας μπορούν να προστεθούν φιμέ τζάμια, 18άρες ζάντες αλουμινίου και ηχοσύστημα JBL 8 πηγών με 9 ηχεία και ενισχυτή. 

Το φινίρισμα της καμπίνας, σύμφωνα με την Toyota, έχει γίναι με πολύ προσοχή, με την  ιαπωνική φίρμα να υπόσχεται αναβάθμιση της απτής ποιότητας, μέσω της χρήσης μαλακών και ποιοτικών υλικών

Το φινίρισμα της καμπίνας, σύμφωνα με την Toyota, έχει γίναι με πολύ προσοχή, με την ιαπωνική φίρμα να υπόσχεται αναβάθμιση της απτής ποιότητας, μέσω της χρήσης μαλακών και ποιοτικών υλικών

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green