Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

διαθεσιμα αρθρα για FORD C-MAX

Νέα, ειδήσεις & όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτου (συμβατικά & ηλεκτρικά). Δοκιμές & συγκριτικά test. Τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για προιόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Τελικά ποιος είναι ο νικητής στη μάχη της ευρυχωρίας; Μικρομεσαίο, πολυμορφικό ή SUV;

Qashqai Vs 308 Vs C-MAX

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Μικρομεσαίο, πολυμορφικό ή SUV για χώρους; Όσοι βάζουν την ευρυχωρία ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων τους, αλλά είναι μπερδεμένοι σχετικά με το ποιο αμάξωμα θα τους καλύψει περισσότερο, πρέπει να διαβάσουν πολύ προσεκτικά τις επόμενες σελίδες.

To C-MAX έρχεται με δύο εξαιρετικούς κινητήρες κάτω από το καπό του, τον 1.0 Ecoboost στους 100 ή 125 ίππους (ανάλογα με την έκδοση) και τον 1,6 TDCI με ιπποδύναμη 115 ίππων.

Βενζίνη vs Diesel: 2 σχολές οικονομίας

Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

Το ζευγάρι «βενζίνη vs diesel», είναι αντίστοιχο του «τούρμπο vs ατμόσφαιρα», αφού και τα δύο είδη καυσίμου έχουν τα πλεονεκτήματά τους. Ας τα δούμε υπό το πρίσμα της κατανάλωσης και με τη βοήθεια των Ford C-MAX, Honda Civic, SEAT Leon, Toyota Yaris.

To C-MAX έρχεται με δύο εξαιρετικούς κινητήρες κάτω από το καπό του, τον 1.0 Ecoboost στους 100 ή 125 ίππους (ανάλογα με την έκδοση) και τον 1,6 TDCI με ιπποδύναμη 115 ίππων.

Το νέο Ford C-Max 1,6 ΕcoBoost 150PS κόντρα στο VW Touran 1,4 TSI 140PS Εναλλακτικές «διαδρομές»

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Με σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως το «ζωηρό» design και με τον καινούριο τούρμπο κινητήρα 1,6 λίτρων, 150 ίππων, το νέο Ford C-Max αντιπαρατίθεται με το καθιερωμένο στην κατηγορία VW Touran 1,4 TSI 140 ίππων. Ποιος είναι ο νικητής στη «διαμάχη» δύο μοντέλων που καλούνται όμως να καλύψουν τις ίδιες ανάγκες;

Οι συρόμενες πόρτες κάνουν τη διαφορά

Οι συρόμενες πόρτες κάνουν τη διαφορά

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

Τρία νέα μοντέλα έρχονται για να αναθεωρήσουν την πρακτικότητα της κατηγορίας των 7θέσιων αυτοκινήτων. Πρόκειται για τα Ford Grand C-Max, Mazda 5 και VW Sharan τα οποία αναμένουμε στο άμεσο μέλλον. Και τα τρία οχήματα έχουν άπλετους χώρους, ενώ η πρακτικότητα αυξάνεται με τις πίσω συρόμενες πόρτες.