ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στο καινούργιο Auto Motor und Sport…
Διαβάστηκε από 3281 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/8/2012
… οδηγούμε τη νέα A-Class, που μας κάνει να ξεχάσουμε όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για την πιο μικρή Mercedes, καθώς και το Skoda Rapid το καινούργιο σεντάν της εταιρείας που ξεχωρίζει με τους μεγάλους του χώρους και την ενδιαφέρουσα τιμή του.

Το νέο πρόσωπο της Skoda ολοκληρώνει το μίνι της, το Citigo, ενώ άλλα ενδιαφέροντα μοντέλα που σας παρουσιάζουμε είναι το Chevrolet Cruze Station Wagon με νέους κινητήρες turbo, η BMW X1 και το Fiat 500L.

Επίσης δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Renault Megane 1.2 TCe των 115 ίππων και το συγκρίνουμε με τα VW Golf και Seat Leon 1.2 TSI αλλά και το Ford Focos 1.0 EcoBoost, ενώ συγκρίνουμε και τα premium μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας, δηλαδή το Audi A4, την 3άρα της BMW, τη Mercedes C-Class και το Volvo S60. Παράλληλα στο αφιέρωμά μας για το υγραέριο θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να μετακινείστε με ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΕΧΤΡΑ

περισσότερα νέα & άρθρα »
EXTRA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Tesla Model 3 Highland τώρα και σε... νεκροφόρα

Οδηγός Ferrari παρκάρει σε θέση φόρτισης ηλεκτρικών και προκαλεί γέλιο

Βρετανική μάρκα παύει να πουλά αυτοκίνητα στη… Βρετανία

Αμεση πρόσληψη για στελέχη πωλήσεων

«Έσπασε» τα ταμεία η Έκθεση: Πάνω από 2.000.000 επισκέψεις!

Share & κέρδισε πλούσια δώρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου

Αναγνώστες οδήγησαν το Renault Captur, με συνοδηγό το AutoΤρίτη

Είπαν «ΟΧΙ» στα συνηθισμένα...

efood: Με 500 νέους διανομείς βρίσκεται δίπλα στα καταστήματα εστίασης

Off road εμπειρία στο Λιβάδι Suites στις 23-28/10